Gelmeeeeez... Birde ben Totem yapayım. Bence her şey parada biter . Ikna edilmesi oyuncunun okadar zor olmaz bence iyi Galatasaraylıysa anlatığı gibi. Ama gelse bile kimin posisyonunda oynayacak? Sneijderi kesmesi zor. Savunma özelikleride sayıf selcuk ve meloya göre. Iyi bir 10 nummar forvet arkası için ama ordada sneijder var...4222 mi yapacağız... Fifa geldi birden aklıma:DD

Hamburg Van der Vaart ile oynatabiliyorsa bizde Sneijder ile oynatabiliriz heralde. Keske gelse de sorun bi tek o olsa

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamburgda solda oynuyor iyide oynuyor imkan varsa kesinlikle almamız gereken ilk isim

Fatih Hoca'nın 3 senedeki bana göre en büyük transfer hatasıdır. Hamburg ile imzalamadan önce Galatasaray'dan teklif gelirse gurur duyacağını ve Fatih Hoca'yla çalışmayı da çok istediğini söyledi. Ona rağmen yüzüne bakmadılar yüzüne. Sonra Hamburg'a gitti her zaman ki gibi o zaman değerlendi. İkinci hata da Farfan'ın ücretsiz alabilecekken yüzüne bakmayıp Amrabat'ı alıp beğenmeyip az daha 10M verip Farfan'ı almak olacaktı. Böyle bir transfer planlaması olur mu?

Tolgay-Hakan paketi yapsak müthiş olur,Hamburg sıkıntıda Hamburg çaresiz Hamburg darda,verelim 10 milyon cash paketleyelim elemanları.

Tolgay-Hakan paketi yapsak müthiş olur,Hamburg sıkıntıda Hamburg çaresiz Hamburg darda,verelim 10 milyon cash paketleyelim elemanları.

Aynen renktaş zaten bizim hatamız buradaydı bence. Ne diye uğraşıyoruz ki yabancı sınırının değişmesi için şuan tüm iyi yerlileri takıma toplayabilecek en güçlü takımız. Biz 2 sezondur öncelikli yerli oyunculara yönelseydik. Yabancı kuralı değişsin diye Fenerbahçe'ye ağız eğmeye gerek kalmazdı.

Ali Ece Kanaltürk'de Hakan ile ilgilendiğimizi söyledi. Ciddi bir meblayı gözden çıkarmışız.

Onun dışında Serdar, Tarık, Ömer Toprak ile de ilgilendiğimizi söylediler.

Galatasaray olarak değil de Milli takım olarak bakıyorum. Bunu, Levin Öztunalı'yı, Tolga Ciğerci'yi falan Almanya Milli takımı kapmadan bizim kapmamız lazım.

Hakan zaten Milli Takimimizda oynadi gecenlerde. Yani milli oldu. Tolga yi almanlar hayatta "kapmaz". Ki bu akillarindan bile gecmemistir. Onlarca gelecek vaad eden futbolcu var. Tolga yi hic begenmem.

Vay sende benim kafadansin :encouragement: Simdiye kadar her konuya yazdim bunu, 10 cash verelim,Hamburg baskanin basi döner diye :D

alpere 6 verilen ortamda kendisine 8 verelim içim acımaz öyle bir parada verirse hamburg verir gibi

Bizi kullanarak iyi piyasa yapıyor şimdide beyaz tv'de.

Arda da bütün yaz bizi kullandı sözleşme uzattı.

Geri
Üst Alt