Dün gece para ile çözeleceğini düşünmüyorum demiştim. Biraz önceki açıklamalarından sonra iş sadece bonservis bedeline kalmış görünüyor. Muhteşem bir transfer olur. Şampiyon bile olamazsak, açıkçası çok üzülmem. Ama bugünkü galibiyet ile tabii ki umutlarımız daha da arttı. Görünen o ki takım bir yenilenme sürecine girdi. Benim beklediğim de buydu. Bir yandan aklıma Wesley'ın gitme ihtimali olabileceği geliyor. Umarım gitmez de, insanın aklına geliyor yani. Ayrıca Hakan'ı 4-2-3-1'ın forvet arkası açıklarından biri olarak da kullanabiliriz. Takım arkadaşı Tolgay'da kaliteli bir futbolcu, takıma derinlik katacaktır. Ünal Aysal'a güvenim tam..

Kop gel be başkan. Umutlandım resmen. Zımba gibi takım için şart böyle adamlar. Telles'i de alırsak umarım o da iyi oyuncu çıkar.

Hakan Çalhanoğlu,Tolgay Arslan,Ömer Toprak,Alex Telles :encouragement:

Takım ciddi anlamda güçlenir.

Artı olarak tarık,ishak vs gibi oyuncular alınıp kadroya derinlik kazandırılabilir.

ne cektiysek kalbim sarı kırmzı atıyor dıyenlerın son dk de yaptıklarından cektık.

üzülmeyiz inşallah. hem bizi hem kendini mutlu eder.

Yönetim sonunda akıllanmış gözüküyor.

Takımda

Muslera-27

Eboue-30

Drogba-35.5

Sneijder-29

Melo-30

Selçuk-29

Umut-30

Riera-31

Chedjou-28

elimizde 20 yaşın altında tek isim Bruma o da oynayamıyor.

Sene sonu Drogba,Riera,Eboue,Chedjou gibi oyuncular büyük ihtimal kalmaz.

Yeni bir jenerasyon yaratmak durumundayız bence.

Düşünsenize

Hakan Çalhanoğlu-19

Bruma-19

Alex Telles-21-tabi iyi mi kötü mü bilemiyoruz.

Semih-23

gibi genç isimlerin iskelet olduğu bir takım. Çok daha dinamik olabiliriz.

Bu açıklamaları ile ister Hamburgla uzatsın ister Galatasaray'a gelsin kazanacağı parayı arttırmıştır. Akıllı menajeri olduğu belli.

Bu adamı almalıyız, hep söylüyorum. Bu federasyon yabancı sınırlamasından vazgeçmeyecek. Avrupa pasaportu işi de yatar.

Hep söyledim, kaç paraysa verip almalıyız. Bunu da kaçırma lüksümüz yok artık.

konusmasının geri kalanı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EE_QbdPJjD0[/media]

konusmanın asıl can alıcı noktası 06:30 dan sonra

ertem çakalca bi soru soruyor

hakan "Galatasaray olmazsa bana zaten burada 10 numara yı verecekler "

Hakan iyi bir oyuncu ama sneijdere kadar hic bir zaman olmaz...

Selcukin yerine oynabilllir ama sneijder sneijder'dir.

Bu çocuklar Galatasaray'ın Avrupa'da ve Tüekiye'de fırtına gibi estiği yılların eseri. Almanya'daki genç neslin tamamına yakını Galatasaraylı. Biz o başarılardan yeteri faydayı sağlayamadık o yıllarda. Bari şimdi faydasını görelim. Bunu da kaptırırsak iyice dellenecem. Kaç paraysa alın gelin şunu ya.

Yurtdışından gelen teklifler ciddiyse Galatasaray'a gelmez gibi.. Keşke gelse lan. :(

Geri
Üst Alt