Hakan Çalhanoğlu'ndan Açıklama: "Gelecek ne getirir göreceğiz"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Hakan Çalhanoğlu'ndan açıklama: "Gelecek ne getirir göreceğiz. Ama tarih, her zaman dimdik duranları hatırlar. En çok ses çıkaranları değil."

1000128153.webp

1000128154.webp

Açıkça kulübümün yanında dimdik duruyorum demiş.

Bu aciklamadan interdeki misyonumu tamamladim sonucunu nasil cikardiniz lan :d

Almışız belli ki. Ya da alacağız. Ayrıca Lautaro zarganası umarım CL için gelirsin Türkiye'ye ananın hörekesini gösteririz maçta.

Inter'de kalıyorum diye yorumladım

laturamı ben mi demiş bence laturoyu seçerler ben olsam bende laturoyu seçerdim

Gerçek gurmeler bilirki; Hakan işi yılan hikayesine döner ( başkanın zorluk çıkaracağını düşünüyorum rakamda) eylülde anca gelir..

leverkusenide dağıttılar resmen çok tam bir araştırma ağı takımı .Faydalanamadığı transları yok adamların

Lautaro ile alenen birbirlerine saydırıyorlar. Lautaro dediğimiz adam da Inter'in en büyük yıldızı.

Böyle bir ortamda hem Hakan hem Lautaro aynı anda Inter'de devam etmez. Lautaro'dan vazgeçmeyeceklerine göre, Hakan'ın devam edeceğini sanmıyorum orada.

"Inter'i seviyorum. Bu renkleri seviyorum" lafına gelecek olursak, ya ne diyecekti? Profesyonel futbolcu. Armaya formaya mı sövecekti?

benim satır aralarında çıkarımım cimboma gidip lautaronun geçmişini seveceğim

Bu aciklamadan interdeki misyonumu tamamladim sonucunu nasil cikardiniz lan :d
Son kısıma kadar başkan ile lautaroya laf atıyor la asıl 3 satır interi seviyorum, kulubu seviyorjm vs den sen sozlesme uzatmayi nasil cikarttin 2029 a falan kadar sozlemesi var zaten adamin 2040 yapacak degiller ya :d

Son kısıma kadar başkan ile lautaroya laf atıyor la asıl 3 satır interi seviyorum, kulubu seviyorjm vs den sen sozlesme uzatmayi nasil cikarttin 2029 a falan kadar sozlemesi var zaten adamin 2040 yapacak degiller ya :d
O işin şakası yaw. Gelecegini sanmiyorum bu aciklamadan sonra ben

Geri
Üst Alt