Hakan Çalhanoğlu'ndan Açıklama: "Gelecek ne getirir göreceğiz"

Olaylar olaylar. İki gün foruma girmiyoruz neler neler dönüyor

Hadi dostum acil zaniolo ile takasını geçrkleştirin gelin yahu. Siz 25 isteyin onlar 30 istesin üzerine 5 verip alın.

Hakan'ı tabii ki teknik olarak olumsuzlayamam ama, bizim takım karakterine göre saha içindeki rolü ve vücut dilinin bizim taraftar profiline ters gelebilecek türde olduğunu düşünüyorum. Şahsi görüşüm olarak Avrupa'da sistem içinde devam etse sanki daha iyi. İkisi arasında tercihim İlkay olurdu.

bize gelirse iki sene sonra rizigimiz buysa ne yapalim diye bir aciklama yapacaktir

Lautaro ile alenen birbirlerine saydırıyorlar. Lautaro dediğimiz adam da Inter'in en büyük yıldızı.

Böyle bir ortamda hem Hakan hem Lautaro aynı anda Inter'de devam etmez. Lautaro'dan vazgeçmeyeceklerine göre, Hakan'ın devam edeceğini sanmıyorum orada.

"Inter'i seviyorum. Bu renkleri seviyorum" lafına gelecek olursak, ya ne diyecekti? Profesyonel futbolcu. Armaya formaya mı sövecekti?

Aziz gibi s. böyle interi diyebilirdi hocam

Şu adama 1 milyon euro bonservis vermek bile çöpe atılmış paradır. Buna vereceğin parayı fakire fukaraya dağıt en azından dua alırsın.

Sakatlıkları başlamış zaten. Eğer bu durum ortaya çıkarsa yağlı üç dört yıllık kazık bir kontrat sokamam diye bize yanlıyor kesin.

İlkay fosili yerine prime döneminde hakan bize seviye atlatır, ilkayda çocuklu aşkım diye zirvalayip dursun

Geri
Üst Alt