- 16 Haziran 2010
- 201.160
- 153.232
- 6.838
Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, son günlerde çıkan transfer iddialarını yalanladı: “Çıkan haberler doğru değil. Hepsi yalan. Hakan, Inter’de mutlu." (Erdem Açıkgöz)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her ikisi de muhtemel.Bu safi mi yalanci yoksa Hakan ve ailesi agir serefsiz mi
Benim neye tepki verdiğimi yine anlamamışsın be üstat@Sadri Baykam yine karavana üstat.
Haluk Yürekli: "Hakan Çalhanoğlu, Instagram kullanmıyor mu? Spekülasyonların önüne geçmek 1 dakika sürer abi. 'Hakkımızda çıkan transfer haberleriyle hiçbir alakamız yoktur' der. Demiyorsa demek ki bir şey var abi. Benimle ilgili bir şey olsa, çıkarım söylerim. Daha önce bir başka oyuncu için demiştim, o da böyle sessizdi. Transfer görüşmesi yapıyorsan da yapmıyorsan da söyleyeceksin. Yaptın, olmadı 'Ben Galatasaraylıyım' yok. O gün, 'Ben Galatasaray'dan başka takımda oynamam' diyorsan bir karşılığı var. Transfer görüşmesi yapacaksın, anlaşamayacaksın, sonra 'Galatasaraylıyım' diyeceksin. Yok öyle bir şey, yemiyor insanlar."