Haber Hakan Çalhanoğlu’nun Babası, Gündemde Olan Fenerbahçe İddialarını Yalanladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1780436507738.webp

Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, son günlerde çıkan transfer iddialarını yalanladı: “Çıkan haberler doğru değil. Hepsi yalan. Hakan, Inter’de mutlu." (Erdem Açıkgöz)

Şu milletin sallamasyon haberlerine iyi dayanıyor bu adamlar...

Bu safi mi yalanci yoksa Hakan ve ailesi agir serefsiz mi

DK öncesi biraz yalan olduğu belliydi. Gidecek olsa bile bekler .

Haluk Yürekli: "Hakan Çalhanoğlu, Instagram kullanmıyor mu? Spekülasyonların önüne geçmek 1 dakika sürer abi. 'Hakkımızda çıkan transfer haberleriyle hiçbir alakamız yoktur' der. Demiyorsa demek ki bir şey var abi. Benimle ilgili bir şey olsa, çıkarım söylerim. Daha önce bir başka oyuncu için demiştim, o da böyle sessizdi. Transfer görüşmesi yapıyorsan da yapmıyorsan da söyleyeceksin. Yaptın, olmadı 'Ben Galatasaraylıyım' yok. O gün, 'Ben Galatasaray'dan başka takımda oynamam' diyorsan bir karşılığı var. Transfer görüşmesi yapacaksın, anlaşamayacaksın, sonra 'Galatasaraylıyım' diyeceksin. Yok öyle bir şey, yemiyor insanlar."

Bence Can iside kolpa. Gazeteciler dünya kupasina kadar zaman gecirmek icin bol bol salliyordur

Benim neye tepki verdiğimi yine anlamamışsın be üstat
Haluk Yürekli: "Hakan Çalhanoğlu, Instagram kullanmıyor mu? Spekülasyonların önüne geçmek 1 dakika sürer abi. 'Hakkımızda çıkan transfer haberleriyle hiçbir alakamız yoktur' der. Demiyorsa demek ki bir şey var abi. Benimle ilgili bir şey olsa, çıkarım söylerim. Daha önce bir başka oyuncu için demiştim, o da böyle sessizdi. Transfer görüşmesi yapıyorsan da yapmıyorsan da söyleyeceksin. Yaptın, olmadı 'Ben Galatasaraylıyım' yok. O gün, 'Ben Galatasaray'dan başka takımda oynamam' diyorsan bir karşılığı var. Transfer görüşmesi yapacaksın, anlaşamayacaksın, sonra 'Galatasaraylıyım' diyeceksin. Yok öyle bir şey, yemiyor insanlar."

Geri
Üst Alt