Hakan Çalhanoğlu'nun Muazzam Ötesi Golü

salih dursun+ontivore+burdisso ya verilen toplam bonservis 8 milyon Euro..

tribünlere boş tranfer yapacağımıza türk genç futbolcuya o parayı bağlayıp risk alsaydık fena mı olurdu?

Her transfer döneminde söyleyip durduk bunu. Kilit yerli oyuncu sart diye ama Salih Dursun'lara falan bosu bosuna para harcadik.

Gel de futbol profesörlerine anlat bunu. Yine hersey süperciler gelir bana sallar birazdan :)

Çalhanoğlu'nun bizi nasıl kullanıp maaşını arttırdığını unutmayalım. Gelmek istemeyen adamı getiremezsin, sanki uğraşılmamış gibi konuşuyorsunuz.

Bunlardami bal ? Almanya' da "Freekick ustasi" lakabi takmislar buna, bosuna degil.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZGeqnGQYTNI[/media]

Onlardan banane kardas. İsterse 1000 tane gol atsın, bugun attığı gol fenerbahçe bal deresi.

Bariz kaleci hatasi. Top donmus falan hikaye.

salih dursun+ontivore+burdisso ya verilen toplam bonservis 8 milyon Euro..

tribünlere boş tranfer yapacağımıza türk genç futbolcuya o parayı bağlayıp risk alsaydık fena mı olurdu?

Off sizin gibi adamlar ne zaman akıllanacak.Hakan bonservisinden mi gelmedi sanıyorsun.Amacınız sırf ortalığı karıştırmak.

Onlardan banane kardas. İsterse 1000 tane gol atsın, bugun attığı gol fenerbahçe bal deresi.

Daha önce serbest vurustan 10-15 tane gol atmis birisinin ayni seviyede bir gol daha atmasina bal demen sacmalik. Cocuk zaten sut cekmesini biliyor, kendi stilini oturtmus vuruyor gol oluyor.

Penaltı mı kullanıyo la bu ? Böyle defans olmaz.

Off sizin gibi adamlar ne zaman akıllanacak.Hakan bonservisinden mi gelmedi sanıyorsun.Amacınız sırf ortalığı karıştırmak.

devre arasında yaptığın transferler tribünde çekirdek çitletiyorsa bu eleştirilir..

devre arasında yaptığın transferlere 18 milyon Euro bonservis ödeyip takımı rieralı amrabatlı takımdan daha kötü takım seviyesine çekersen bu eleştirilir..

drogbanın sneijderin melonun musleranın ebouenin 5 yabancını doldurduğu takıma 6.yabancı olarak tuhaf tuhaf adamları 3 milyon Euro ortalama bonservis verip aldırtırsan bu eleştirilir..

şu takıma devre arası adam gibi evet adam gibi 9 ar milyon eurodan stoper ve sağ açık alsaydık zaten bi sürü yedek vardı takımda seviye atlarmıydık bu ihtimali bilen beyinler eleştirir..

tribünde oturan adamları değiştirmek için 18 milyon Euro para harcamaya gerek varmıydı?

18 milyon Euro nedir bilir misin?

GSARAY taraftarının 3 yılda kulübe kazandırdığı forma satışı parasıdır..

biz 3 yıl çılgın gibi 100 tl para ödeyerek orijinal forma alacağız ve bunun katkısı tribünde oturan 18 milyon Euro..

terim gidince sevinmiştim ama daha plansız daha saçmalayanını bulmuşuz maalesef..

ceyhunu futbolcu sanıp habire 11 oynatıyor sabrinin ne boş olduğu veyseli görünce anlamıştır umarım..

elinde chedjou gibi kontenjana takılıp oynayamayan stoper varken burdisso+koraya 3,5 milyon Euro ödeyip tribünde çekirdek çitlettiren hocamızı tebrik etmek gerekirki karışmasın ortalık..

Hakan iyi takmis. O nasil bir sut lan öyle. Ronaldo sytle.

Güzel gol ama ben bu çocuğun bizde oynamasını istemiyorum. Hiçte ısınamadım nedense kendisine. Avrupa'da başarılı olur umarım

Çocuk mal gibi vurmuş, kalecide aynı mallıkta yemiş. Büyütülecek bir şey yok yani.

Geri
Üst Alt