Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.679
- 20.238
- 2.193
Cenk'in suyu ısınıyor
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Bu kuregi goruyormusun Vasfi vallah agzina kurekle vururum. Hayir ne la. :asd22:
Cenk'in suyu ısınıyor
Bak Doğu Alkancım,
Ben 6-7 yıldır bu forumda çok çok sinirlenmedikçe edebinde bulunan, çok yazmayan, genelde okuyan ve kafa dağıtan 40 yaşında bir abinim. Sana tavsiyem forumdabir temizlik (sizin yapmaya çalıştığınız şey) yaparken saygılı ve terbiyeli olman. 7 yıllık mesaj sayıma bakarsan benim için elzem bir yer olmadığını görürsün buranın. Misal; her fikrini söyleyenin suyu ısınıyorsa kalkıp da yarın birgün bizi yönetenleri, ülkenin halini eleştirmeyeceksiniz.
Yoldaşlarımıza sözümüz var geçit vermeyeceğiz hepinizi tespit ettim yakında gerekli çalışmaları tamamlayıp harekete geçeceğiz.
Birleşik Gsc Kurulu Başkan Yardımcısı.
Ayrıca ülke gündemini buraya taşımak gibi saçmalığa girişmesek.
Ben kime, hangi zihniyete laf anlatıyorum ki hadi kolay gelsin.
Ben kime, hangi zihniyete laf anlatıyorum ki hadi kolay gelsin. ayrıca senden yoldaş falan da olmaz kimseye.
Henüz kendisine verdiğim futbol eğitimi bitmediğinden ve bir kısım tarafından sırf istenilmiyor diye kişinin gönderilmesine karşı olduğumdan mütevellit
Edit. Lan yok artık her girdiği konuyu editlemekten bıktım, nerede hakan var orada tartışma ve üyeleri küçümseyici mesaj var
See You Leyta
![]()
Seninki 3.62'yi aşma eğiliminde.
Hayır neden gitsin.Polemiğe girmek istemeyen engellesin olsun bitsin.Trollük,terör propagandası ve onun dışında forum kurallarına aykırı bir durum olmadıkça kimse atılsın istemem.