Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
Cenk'in suyu ısınıyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20754287-c0b6-4499-9b0b-fd2c6038801c.jpg

Bahce_3034596.jpg

Bu kuregi goruyormusun Vasfi vallah agzina kurekle vururum. Hayir ne la. :asd22:

Hakani tanimam etmem.Gordugum kadariyla bircok insanla polemige giren ve cogunluk da kin birakmis bir Arkadas.Cöpü(Ched),altin olarak gostermeye calisan bunu koru korune savunan bi kardesimiz.Tabiki bunlar kusurları olabilir ama herkesin düsüncesine saygımız var.İhraç bence ağır olur.Bu forumda yazmasam bile takip ediyorum.Gereksiz insan dolu burası.Hakanla birlikte atılması gereken cok insan da var.Neyse biraz ezilmis Arkadas ben Hayır diyorum.

Son düzenleme:
Cenk'in suyu ısınıyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak Doğu Alkancım,
Ben 6-7 yıldır bu forumda çok çok sinirlenmedikçe edebinde bulunan, çok yazmayan, genelde okuyan ve kafa dağıtan 40 yaşında bir abinim. Sana tavsiyem forumdabir temizlik (sizin yapmaya çalıştığınız şey) yaparken saygılı ve terbiyeli olman. 7 yıllık mesaj sayıma bakarsan benim için elzem bir yer olmadığını görürsün buranın. Misal; her fikrini söyleyenin suyu ısınıyorsa kalkıp da yarın birgün bizi yönetenleri, ülkenin halini eleştirmeyeceksiniz.

Derin forum çalışmalara başlamış ama Evet lobisine geçit vermeyeceğiz DELİKANLILAR ölmez.

Bak Doğu Alkancım,
Ben 6-7 yıldır bu forumda çok çok sinirlenmedikçe edebinde bulunan, çok yazmayan, genelde okuyan ve kafa dağıtan 40 yaşında bir abinim. Sana tavsiyem forumdabir temizlik (sizin yapmaya çalıştığınız şey) yaparken saygılı ve terbiyeli olman. 7 yıllık mesaj sayıma bakarsan benim için elzem bir yer olmadığını görürsün buranın. Misal; her fikrini söyleyenin suyu ısınıyorsa kalkıp da yarın birgün bizi yönetenleri, ülkenin halini eleştirmeyeceksiniz.

Yoldaşlarımıza sözümüz var geçit vermeyeceğiz hepinizi tespit ettim yakında gerekli çalışmaları tamamlayıp harekete geçeceğiz.

Birleşik Gsc Kurulu Başkan Yardımcısı.

Ayrıca ülke gündemini buraya taşımak gibi saçmalığa girişmesek.

Yoldaşlarımıza sözümüz var geçit vermeyeceğiz hepinizi tespit ettim yakında gerekli çalışmaları tamamlayıp harekete geçeceğiz.

Birleşik Gsc Kurulu Başkan Yardımcısı.

Ayrıca ülke gündemini buraya taşımak gibi saçmalığa girişmesek.

Ben kime, hangi zihniyete laf anlatıyorum ki hadi kolay gelsin. ayrıca senden yoldaş falan da olmaz kimseye.

Son düzenleme:
Manasız gerilmişsiniz, rom için rom çok enteresan bir kafası var herkese tavsiye ederim.

Terör sempatizanı, şakşakçısı bir g.toğlanı olmadıktan sonra kimse gitsin istemem. Zaten Hakan ne kadar sinir edici de olsa şurada sürekli futbol konuşan ve konuşulmasına sebep olan nadir adamlardan.

Henüz kendisine verdiğim futbol eğitimi bitmediğinden ve bir kısım tarafından sırf istenilmiyor diye kişinin gönderilmesine karşı olduğumdan mütevellit

Hayır

Edit. Lan yok artık her girdiği konuyu editlemekten bıktım, nerede hakan var orada tartışma ve üyeleri küçümseyici mesaj var

See You Leyta

Secim_Evet.jpg

Son düzenleme:
Henüz kendisine verdiğim futbol eğitimi bitmediğinden ve bir kısım tarafından sırf istenilmiyor diye kişinin gönderilmesine karşı olduğumdan mütevellit

Edit. Lan yok artık her girdiği konuyu editlemekten bıktım, nerede hakan var orada tartışma ve üyeleri küçümseyici mesaj var

See You Leyta

Secim_Evet.jpg

Seninki 3.62'yi aşma eğiliminde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır neden gitsin.Polemiğe girmek istemeyen engellesin olsun bitsin.Trollük,terör propagandası ve onun dışında forum kurallarına aykırı bir durum olmadıkça kimse atılsın istemem.

Hayır neden gitsin.Polemiğe girmek istemeyen engellesin olsun bitsin.Trollük,terör propagandası ve onun dışında forum kurallarına aykırı bir durum olmadıkça kimse atılsın istemem.

Engelleme butonu çok işlevsiz yahu. Kimi engellediysem fayda etmedi, nefsime yenilip mesajı göstere tıkladım hep... Engellenen kişiyi tamamen yok etse;mesajlarını hiç göstermese haklısın ama mevcut sistemde forumdan yollamak haricinde bir seçenek yok ne yazık ki.

Not:Hayır oyu verdim.

Geri
Üst Alt