- 27 Ocak 2010
- 58.717
- 30.346
- 3.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konu açıldıktan sonra Hakan reis ortalıkta görünmedi
Herhal kendi gitti
Evet oyu çoğunlukta. Hakan madem bazılarına saygısız, aşağılayıcı konuştu, o zaman ona göre ceza verilebilir bence. Forumdan atmak her türlü farklı fikrin çıktığı bu foruma yakışmaz diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi ekstra postları varsa, insanları rencide edici davranışlar sergilemişse asla müsamaha gösterilmemelidir. İlk başta konuyu tam olarak bilmediğimden "Hayır" demiştim ama eğer diğer üyeleri rencide edici, aşağılayıcı ifadeler varsa fikrimi değiştirebilirim.
Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yoktur. Bilgili de olsan, alim de olsan önce insan olmak gerekir. Hayırlı forumlar![]()
konuduruyorsalinkalabilirmiyimlütfen?dün gece ki konuyu okudum,"attırmayan şerefsizdir" diye yazmış,sıkıntılı bir durum
az çok tanıdıysam Hakan ı ,eğer atılmaz da kalırsa kendisine muhalif olanlara sürekli bununla saldıracaktır
bence çıkmaza girmiş konu
sonrası için düşününce ise çoğulcu olmak yerine çoğunluğun kararına uyulmalı diye düşünüyorum
oyum hayır ama evet ler çoksa müsamaha gösterilmemeli
konuduruyorsalinkalabilirmiyimlütfen?
edit : bu karakter hatası da yeni çıktı ...
Yeterli evet oyu alınmasına binaen disiplin kurulumuz planlanan vakitte toplanacaktır.
Emrah Yıldırım Danyal Artemis