- 29 Ekim 2014
- 9.866
- 61
- 323
Hakan hiç sevenin yokmuş senin de. 5 sayfa oldu, 2-3 kişi hayır dedik. sanırım vedalaşacağız. Ched takıntısı olmasa iyi çocuksun da yanlış şeyleri savunuyorsun bazen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanyada domuz yiyorlar arkadaş ondan saldırgan.
Birbirimizi kırmayalım arkadaşlar,insanız herkes hata yapar.İnsan olmanın farkı burada belli oluyor.İyi geceler bu arada.
Engin denizde lodosa yakalanan bir gemicinin
Yaşamı hep çetin, metanetin de sınırı var beyim
Ceza - Med Cezir (HD Klip + Sozleri) (2002) - YouTube
Yanlis seyleri savunursun ona da tamam kimsede bu kadar yuklenmez, ama adamin baskalarini asagalamak istedigi cok belli.Hakan hiç sevenin yokmuş senin de. 5 sayfa oldu, 2-3 kişi hayır dedik. sanırım vedalaşacağız. Ched takıntısı olmasa iyi çocuksun da yanlış şeyleri savunuyorsun bazen.
sağduyunun polyannalığın mutluluğun sırası değil batuhan. bak sna batuhan dedimBirbirimizi kırmayalım arkadaşlar,insanız herkes hata yapar.İnsan olmanın farkı burada belli oluyor.İyi geceler bu arada.
Hahahahah wtfAlmanyada domuz yiyorlar arkadaş ondan saldırgan.
Almanya'nin sahilleri güzel degil yav.
Chedjou ile birlikte tandem oynarsiniz hakancım
Yanlis seyleri savunursun ona da tamam kimsede bu kadar yuklenmez, ama adamin baskalarini asagalamak istedigi cok belli.
Birbirimizi kırmayalım arkadaşlar,insanız herkes hata yapar.İnsan olmanın farkı burada belli oluyor.İyi geceler bu arada.
o tarz şeyler yapılmasını ben de hoş bulmuyorum. son zamanlarda neler yaşandı forumda çok takip edemedim. birilerini aşağıladıysa ya da niyet oysa yanlış yapmış.
Sahil sahildir adam simdi kederli kafa demliyodur.
Daha bugun oldu gene.