yoo Adem bunu geçenlerde Volkan veya Hayri güzel izah etmişti.Bu cok agir bir itham olmadi mi Osman ?
kendisi etikete ve yalana aşık bi şahıs. uefa kupası olmasa ortegalardan anelkalardan vs ve daumdan dolayı fenerli olurdu. bukadar net
yoo Adem bunu geçenlerde Volkan veya Hayri güzel izah etmişti.Bu cok agir bir itham olmadi mi Osman ?
ademle alakası yok zaten reis olayın tamamen senden kaynaklandığını belirtmek istedim zaten orada.Adem'le alakası yoktu o olayın.Adamı zan altında bırakmayın.
O izahi nerede bulabiliriz ?yoo Adem bunu geçenlerde Volkan veya Hayri güzel izah etmişti.
kendisi etikete ve yalana aşık bi şahıs. uefa kupası olmasa ortegalardan anelkalardan vs ve daumdan dolayı fenerli olurdu. bukadar net
Adem'le alakası yoktu o olayın.Adamı zan altında bırakmayın.
O izahi nerede bulabiliriz ?
Ama bukadar da üzerine gitmemek lazim Osman. Simdi etiket meraklisi evet, ama bukadar da mi merakli ? Alinmasindan, üzülmesinden cekinmiyormusun hic hakan arkadasimizin ?
Güzel gönlünden öpüyorum sarper kardesim.
Sulh anlasmamiza bagliligimi nasil degerlendiriyorsun ?Adem'le alakası yoktu o olayın.Adamı zan altında bırakmayın.
neden bu arkadaş için böyle bir anket düzenleniyor?bakayım biraz reis bulursam mensınlarım. mesjın geri kalan kısmı içinse tek bişey diyebilirim. "yoo"
ademle alakası yok zaten reis olayın tamamen senden kaynaklandığını belirtmek istedim zaten orada.
neyse senınle uğrasmamaya sözüm var.
ii frmlr
Sulh anlasmamiza bagliligimi nasil degerlendiriyorsun ?
Oy verecek misiniz Adem bey ?
Benim icin zor 1 karar oldugunu bilmelisinİyi iyi böyle devam.
Bir oyum var, o da Reis´e ait, sayin Alkan.