Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
Oylamadan "evet" çıkacaktır.

​Bu mesaj "ben demiştim" demek için kullanılacaktır.

Hakan delikanlı forum arkasında kulis mi yapıyo diyosun şimdi ??
Bu sessizliğin sonu hayra alamet mi ?

NKGSDVBS
TapaTalK
bilemiyorum hacım ama bazı isimsiz özel mesajlar geliyor dün geceden beri 2 paket fiyonk makarna karşılığında oyunu hayıra çevirir misin diye.
pis işler dönüyor vasfi ve musap kaybedilmemesi gereken stratejik önemi yüksek iki önemli kaleydi bizim için.

bilemiyorum hacım ama bazı isimsiz özel mesajlar geliyor dün geceden beri 2 paket fiyonk makarna karşılığında oyunu hayıra çevirir misin diye.
pis işler dönüyor vasfi ve musap kaybedilmemesi gereken stratejik önemi yüksek iki önemli kaleydi bizim için.
Vasfi Vural

Kardeşime şaşırdığımı belirtmek isterim !
Hiç bişeyden çekinmeyin hakan size ne teklif etti arkada ne oyunlar oynanıyo bunları bilmek bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum..

NKGSDVBS
TapaTalK

Chedjou forumdan atılmalı mı diyede açılsa olabilirdi başlık.Lakin ikisi aynı kişi bence.Normalde kimseye karşı art niyetli değilimdir fakat bu arkadaşımızın hal ve tavırları cahil prof modunda.Tavırlarına çeki düzen vereceğinede düşünmüyorum bundan sonra.Bir keresinde hiç unutmam.Hazırlık maçında Sneijderde çok kötü oynuyor dedim.Ama lige kadar kendine gelecektir yazdım.Cevap işte cahil Türk mantığı adam orta sahada pas alış verişi yapıyor daha napsın dedi.:D.O zaman bende Selçukta orta sahada pas alış verişi yapıyor daha ne yapsın dedim kaldı.Topu alıp 3 metre yanına pas atmayı marifet olarak anlatıyor bana.

Son düzenleme:
Olay "farkli görüs" belirtme noktasina geldigi icin bu konuda bir yorumda bulunmak istiyorum. Hakan arkadasimizin yazdiklari yorumlar genel anlamda ne yeni, ne de daha önce duymadigimiz fikirlerdir. Aslinda bakarsak Türkiye Futbol Sosyal Medya dünyasinin popüler kanaati ile bitisiktir yorumlari. Hakan´in yazdiklarini genel anlamda her türlü 0815 Twitter futbol hesaplarinda da bulabilirsiniz. Etiketcilik, yabanci sevicilik, yerli futbolculari asagalama, Türk futbolunu asagalama, Türkiye´deki düzeni, mentaliteyi asagalama. Bu forumda dahi aslinda cogunluk olarak üyeler, bu cizgiye yakin üyelerdir.

Analiz edilmesi gereken konu aslinda budur ki, "Hakan arkadasimizin" nasil oluyor da, aslinda kendisi ile futbol konusunda benzer fikirler paylasan üyeler ile bukadar zitlasmaya basarabiliyor.

Sikinti budur ki, aslinda genel anlamda benimsenmis düsünce tarzinin, mucidiymis gibi davranmasi. Ve bu durusta yüzde yüz sabit kalmayan üyelere cahil, bilgisiz gibi ithamlarda bulunmasi.

Herkese bu konuda uzlasma cagrisi yapmistim, Hakan´a da davranislarini gözden gecirmesi konusunda da uzun zamandir uyarmistim, yine bir tavsiyede bulundum. Üzülmesini, kirilmasini onun asla istemem. Bana göre kendisinde karsi tarafi tahrik etme ve igneleme arzusu var. Mesele aslinda futbol, yada futbol ile ilgili görüsler degil.
Yani Türk sosyal medya futbol dünyasinda popüler olan fikirleri benimsemesine ragmen, benzer gröste olan insanlara saldirmayi basariyor. Yazilarinda hep bir saldirganlik, hep birilerine catma istegi var. Piskolojik bu, yapmadan duramiyor...

Hakan´in da mobbing edilmesine karsiyim, ancak bu olayin belki kendisini kendi benligini sorgulama noktasina götürebilecegini düsünüyorum. Cünkü bu sekilde davranan insan cevresinde uyum icinde yasayamaz. Ne sosyal medyada, ne baska bir yerde... Itici olma sevici ol kardesim.

Son düzenleme:
Hakanı "Bu stad dolmuyo küçültelim" yorumu ile hatırlayacağım

NKGSDVBS
TapaTalK

l3qQ9r.jpg

DBYO6o.jpg

5LaNkL.jpg

Emirhan Ergün ve Çağlar Birinci gibi futbolcuları kadroya yazan bir dönercidir kendileri

aAa türkiye liginden yabancı futbolcu alınmazdı hani?

aykut demiri ben önersem yok edilmiştim

görüldüğü üzere kendisi gizli bi yerli sevicidir

muzaffer rengdaş saksıya fesleğen gibi oturtmuş.

Geri
Üst Alt