Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
yöneticiler en iyisi almancıları üyelik aktif etmeden teste soksun böylece dönerciler gözlerimize daha az tecavüz eder

22 sene futbol oynamayan almancılar teste dahi giremesin

Emirhan Ergün kim ya ilk defa duyuyorum.

Hakan Delikanli daha gelmedi mi konuya

Ankete neden katılım az ?

Daha atılmadı mı ? Gerçi ben Hayır oyu verdim. Nedeni yok. Adamı ciddiye almazsan kafayada takmazsın. Demek ciddiye alıyorsunuz ki bu kadar olay oldu.

anlatabiliyömüyüm?

bi iyi der bi kötü der

hangisi çıkarsa kendi ben demiştim diyip geri kalanı cahil ilan eder

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi aklıma geldi.2015 teki şampiyon olduğumuz yılda, 33.haftadaki kargalarla olan maçımızda bu beşiktaş içimizden geçer demişti.:asd22:

Biraz once Aydin Aslan arkadasimizla gorustum. Hepinize sevgilerini yolladi ve eger su an forumda olsaydim evet oyumu gururla atardim dedi.

Reis her zamanki gibi sevgi ve saygi doluydu.

Hayir. Forumdan atilmamali ama Sneijder konusuna girmesi yasaklanmali

Biraz once Aydin Aslan arkadasimizla gorustum. Hepinize sevgilerini yolladi ve eger su an forumda olsaydim evet oyumu gururla atardim dedi.

Reis her zamanki gibi sevgi ve saygi doluydu.
Gercek imparator. Zamaninda hakan gibi komisyoncular hakkinda ne dediyse cikti. :005:

%32'lerden 37'lere tırmandı Hakan, saat farkından dolayı Almancılar oylarını yeni kullanıyor. Bu yüzden Hakan kalmalı oyları artacaktır git gide.

Gercek imparator. Zamaninda hakan gibi komisyoncular hakkinda ne dediyse cikti. :005:

Nasil harika bir insan ki bu Aydin arkadasimiz hic bir kin ve nefret beslemiyorum forumdan kimseye dedi o kadar haksizliga ugramasina ragmen.

Bir insan bu kadar saygi ve sevgi dolu olur.

Hakan bey ihrac olduktan sonra en azindan bu baslik aydin aslan basligi olarak degistirilmeli. Forum yonetiminin yaptigi bu haksizligi en azindan boyle bir hamle ile belki biraz hafifletebiliriz.

Nasil harika bir insan ki bu Aydin arkadasimiz hic bir kin ve nefret beslemiyorum forumdan kimseye dedi o kadar haksizliga ugramasina ragmen.

Bir insan bu kadar saygi ve sevgi dolu olur.

Hakan bey ihrac olduktan sonra en azindan bu baslik aydin aslan basligi olarak degistirilmeli. Forum yonetiminin yaptigi bu haksizligi en azindan boyle bir hamle ile belki biraz hafifletebiliriz.
tumblr_o6xrqwifvS1s8c9jeo1_500.gif

NKGSDVBS
TapaTalK

Evetçiler nasılsa sonuç açık ara evet çıkar diyerek sandığa gitmeye gerek duymuyorlar. Anketteki evet oylarını beş ile çarparak gerçek sonuca ulaşabilirsiniz.

Geri
Üst Alt