Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
Çok iyi yönde ilerliyoruz. Kendimizde aynı fikirde olmayanlara ithamda bulunalım kuş diyelim, başka şeyler söyleyelim. Çok iyiyiz

Chedjou ve Podolskininde gidişi ile kendisinin gidecek olması ne güzel bir tesadüf böyle.

Başka görüşlere saygı duymayan hatta hakaret bile eden ergeni savunmak daha mı iyi?

Ben onu savunmuyorum ki, eski postlarıma da bakabilirsin. Bahsettiğin hakaret mevzusunu bilmeden hayır demiştim. Senin o postunu görünce zoruma gitti kusura bakma. Kuş olmakla itham edilmek hoş değil. Ben de söylediğim şey için özür dilerim. Hoş olmadı

65 adam gibi adam evet demiş

Güven 500 kere hayır dediğini belirtmek zorunda değilsin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güven 500 kere hayır dediğini belirtmek zorunda değilsin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

500 kere belirtilmeyen hayır oyları,evet olarak değerlendirilecek.Emrahın kesin talimatı var.

Oyumu kullanmadım, güçlü taraf neresi ise oyumu oraya atacağım.

Evet demiş olsaydım defalarca belirtmemde sakınca olur muydu peki?

Senin açından var geyikle kafa ütülemek arasındaki çizginde problem var. 3 gündür girip hayır dedim diye ısrarla belirten başka kimsede yok ha onu da bil. Birde dalga için söylenmiş bir lafa yavşak gibi hakaret ederek girmende seviyen hususunda bize yeterince bilgi verdi.

Seni Hakanla asla kıyaslamam. Başlarda senle atışıyorduk ama severim seni. Hakanı savunmuyorum aslında ama başta konuyu bilmeden hayır dedik öyle kalsın istedim. Zaten çoğunuz evet diyorsunuz. Bir hayır'dan bişey olmaz ;)

oyunuzu degistirmek ıstıyorsunuz yani

sonsuza kadar EVET

Geri
Üst Alt