Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Hakan isminden tiksindirdiniz yeminle
NKGSDVBS
TapaTalK
NKGSDVBS
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimdir bu hakan delikanlı arkadaş günlerdir forumda tek gündem. kimdir ne suç işlemiş niye bukadar cok konuşuldu. normal bir üyeden daha fazlasımı bu eleman ?
Yanlış Karar.
Forum bazı insanların stres attığı, boş zamanında iyi vakit geçirdiği yerdir.
İnsanları bu zevklerinden mahrum etmek adil değildir.
181 günlük cezanın açılı mı " s.git bir daha girme foruma" dır.
Aynı renklere gönül veren insanların anlaşamadığı konular olsa bile ortak payda olan sarı-kırmızı da buluşması ve bir birini alttan alması gerekirdi.
Forum ergen kaynıyor. Ergenler için de aynı karar alınmalı o durumda.
Bu şekilde devam etmeniz durumunda 2 seneye kalmaz forumda tartışacak üye bulamazsınız ve forumu bitirirsiniz.
Son bir açıklama daha yapayım. Konu açılması kararımızı etkilemedi karar önceden de belliydi yani.
Konu açılmasının sebebi forumun fikrini merak ettim açıkçası, çok hayır gelse vazgeçebilirdik.
Hakan forumda devam etmek istiyorsa bize söz vermeli, eğer samimiyetine inanırsam cezası düşebilir. Ancak bu şekilde bu iş devam etmez çünkü tüm uyarılara rağmen bir nefret imparatorluğu kurdu. Sürekli bir kaos oluşuyor ve bu da hoş olmuyor.
Birilerine laf atsam da forum içi durumlardan dolayı Koray Akgerman dışında kimse umrumda değil Hakan da istediğini yapsın umursamam ama ben kıstas değilim. Zamanında Serhat ve Haktanı da bu sebepten ihraç etmiştik, Hakan için verilen karar yumuşak ve geçmişte de ihraç cezalarının affedildiğini düşünürsek kendisini törpülemeyi göze almalı dönmek istiyorsa.
Derdim kimseye ders vermek değil ama örneğin Şükrü ERDEN le atıştım hatta yerimde başkası olsa belki de ihraç verecek bir şey yazdı bana sonrasında ona cezasını kaldırmayı bile teklif ettim kendisi 1 ay istedi sonuç olarak eski trollüklerinden eser yok adamın, ufak durumlarda kimseye lafımız yok ama kasıt olursa müdahale etmek gerekiyor.
Çok sabit fikirlisin yoruyor beni bu.Ben naptim yaw???
Son bir açıklama daha yapayım. Konu açılması kararımızı etkilemedi karar önceden de belliydi yani.
Konu açılmasının sebebi forumun fikrini merak ettim açıkçası, çok hayır gelse vazgeçebilirdik.
Hakan forumda devam etmek istiyorsa bize söz vermeli, eğer samimiyetine inanırsam cezası düşebilir. Ancak bu şekilde bu iş devam etmez çünkü tüm uyarılara rağmen bir nefret imparatorluğu kurdu. Sürekli bir kaos oluşuyor ve bu da hoş olmuyor.
Birilerine laf atsam da forum içi durumlardan dolayı Koray Akgerman dışında kimse umrumda değil Hakan da istediğini yapsın umursamam ama ben kıstas değilim. Zamanında Serhat ve Haktanı da bu sebepten ihraç etmiştik, Hakan için verilen karar yumuşak ve geçmişte de ihraç cezalarının affedildiğini düşünürsek kendisini törpülemeyi göze almalı dönmek istiyorsa.
Derdim kimseye ders vermek değil ama örneğin Şükrü ERDEN le atıştım hatta yerimde başkası olsa belki de ihraç verecek bir şey yazdı bana sonrasında ona cezasını kaldırmayı bile teklif ettim kendisi 1 ay istedi sonuç olarak eski trollüklerinden eser yok adamın, ufak durumlarda kimseye lafımız yok ama kasıt olursa müdahale etmek gerekiyor.
Valla sadece şunu söylemek istiyorum. Hakan şu son günlerde en ufak bi çaba göstermedi. Ne savunma, ne tavırlarını değiştireceğini söylemek, ne de açıp sövmek gibi davranışlarda bulunmadı. Sadece okudu. Ya inatçı/gururuna yediremiyor, ya da forumu pek de önemsemiyor şu ana kadar 40bin küsurdan fazla mesaj yazma ihtiyacı hissetmiş olmasına rağmen (!)
Gerek üyeler, gerekse yöneticiler kendisine sayısız kez tavırlarının yanlış ve rahatsız edici olduğunu söylediler ancak herhangi bi tavır değişikliğine gitmeyi nedense seçemedi. Bi kişinin bir veya birkaç kişiyle sorunu olsa "engelle" diyebiliriz ama forumda bu kadar kişiyi kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok.
Ben su sekilde dusunuyorum , insanlarin fikirlerinin terslerini bilerek ve kasten dahi savunuyor olsa da bu bir atma sebebi degildir ama sanirim senin de onu bir kac kez uyardigin serefsizdir sudur budur diye ithamlari zaten kufurle es deger
Yani simdi sacma bir fikir de olsa selcuk veya yasini savunmak serefsizlik midir , eksik futbol gorusu olabilir , baska kistaslar olabilir .. Ama kalkip da surekli insanlara serefsiz su bu diyemezsin.
Ya sen uyarmistin ya da alpay filan olabilir tam hatirlamiyorum en son , sanirim ihrac kararini tetikleyen o son uyariydi .
:005::005::005:Hakan fazlaca sabit fikirli, kendi fikrini zorla empoze etmeye çalışan, faşist, karşısındaki insana saygı göstermeyen, küçük düşürücü ifadeler kullanan, çoğu kez sevmediklerine 'cahil' diye itham etmekten çekinmeyen pervasız bir arkadaştı. Yaşı genç olsa hoşgörülebilir, ergenlik ve gençlik ateşi derdik lakin gelmiş 30 yaşına. Buradaki çoğu insanın, Hakan'ın bu tavırlarından dolayı sıdkı sıyrılmıştı. Hayır şurada çoğumuz zaten gül bahçesinde yaşamıyoruz, zor bir hayatımız var. Günlük hayatın stresi bir yandan zaten. Gelip de bu forumda hararetli konuşmaya, insanı sinir etmeye, saygısızlığa ne lüzum var. Bu forumu kullanmamın yegane amacı; ortak paydada birlikte olduğum Galatasaray'lı dostlarımla gülüp eğlenmek, hoşça vakit geçirmek. Kimsenin kimseyi kırmasına, küçük düşürmesine lüzum yok.
..Hakan fazlaca sabit fikirli, kendi fikrini zorla empoze etmeye çalışan, faşist, karşısındaki insana saygı göstermeyen, küçük düşürücü ifadeler kullanan, çoğu kez sevmediklerine 'cahil' diye itham etmekten çekinmeyen pervasız bir arkadaştı. Yaşı genç olsa hoşgörülebilir, ergenlik ve gençlik ateşi derdik lakin gelmiş 30 yaşına. Buradaki çoğu insanın, Hakan'ın bu tavırlarından dolayı sıdkı sıyrılmıştı. Hayır şurada çoğumuz zaten gül bahçesinde yaşamıyoruz, zor bir hayatımız var. Günlük hayatın stresi bir yandan zaten. Gelip de bu forumda hararetli konuşmaya, insanı sinir etmeye, saygısızlığa ne lüzum var. Bu forumu kullanmamın yegane amacı; ortak paydada birlikte olduğum Galatasaray'lı dostlarımla gülüp eğlenmek, hoşça vakit geçirmek. Kimsenin kimseyi kırmasına, küçük düşürmesine lüzum yok.
Tebrikler muazzam post ahmet başgan.Hakan fazlaca sabit fikirli, kendi fikrini zorla empoze etmeye çalışan, faşist, karşısındaki insana saygı göstermeyen, küçük düşürücü ifadeler kullanan, çoğu kez sevmediklerine 'cahil' diye itham etmekten çekinmeyen pervasız bir arkadaştı. Yaşı genç olsa hoşgörülebilir, ergenlik ve gençlik ateşi derdik lakin gelmiş 30 yaşına. Buradaki çoğu insanın, Hakan'ın bu tavırlarından dolayı sıdkı sıyrılmıştı. Hayır şurada çoğumuz zaten gül bahçesinde yaşamıyoruz, zor bir hayatımız var. Günlük hayatın stresi bir yandan zaten. Gelip de bu forumda hararetli konuşmaya, insanı sinir etmeye, saygısızlığa ne lüzum var. Bu forumu kullanmamın yegane amacı; ortak paydada birlikte olduğum Galatasaray'lı dostlarımla gülüp eğlenmek, hoşça vakit geçirmek. Kimsenin kimseyi kırmasına, küçük düşürmesine lüzum yok.