Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimdir bu hakan delikanlı arkadaş günlerdir forumda tek gündem. kimdir ne suç işlemiş niye bukadar cok konuşuldu. normal bir üyeden daha fazlasımı bu eleman ?

kimdir bu hakan delikanlı arkadaş günlerdir forumda tek gündem. kimdir ne suç işlemiş niye bukadar cok konuşuldu. normal bir üyeden daha fazlasımı bu eleman ?

Renktaş Chedjou konusuna girip, daha sonra Chedjou'yu beğenmediğini söyle ve bekle; merak etme o seni bulur.

DB59d6.jpg

Yanlış Karar.

Forum bazı insanların stres attığı, boş zamanında iyi vakit geçirdiği yerdir.

İnsanları bu zevklerinden mahrum etmek adil değildir.

181 günlük cezanın açılı mı " s.git bir daha girme foruma" dır.

Aynı renklere gönül veren insanların anlaşamadığı konular olsa bile ortak payda olan sarı-kırmızı da buluşması ve bir birini alttan alması gerekirdi.

Forum ergen kaynıyor. Ergenler için de aynı karar alınmalı o durumda.

Bu şekilde devam etmeniz durumunda 2 seneye kalmaz forumda tartışacak üye bulamazsınız ve forumu bitirirsiniz.

Sekil yanlisti diye dusunuyorum , oylama acmak , buna 40 kusur sayfa yazmak , alay etmek , surekli gulme icin bunu kullanmak... Ayrica cok kisi istedi diye atmak etmek .. Bunlarda hata var diye dusunuyorum , kurallar varsa kurallara gore yonetim olur , milletin cogu boyle istiyor diye degil.

Fakat surada sana katilmiyorum , bu forumda daha 2 mac once bana kufur eden adam var burada , ne ceza aldi ne bir sey , daha once 1 sene once de olmustu , bu yonetici hatasidir, kural varsa herkes icin vardir .

Fakat emrah kalkip da hakan konusunda onu uyarmadan etmeden boyle bir olay yapmaz , eminim ... Hakanin iki lafindan biri savundugunun tersi dusunceleri barindiranlara serefsiz su bu demesiydi .. Ha ben umursamam , kufur de edilse umursamiyorum , bazi insan kaale almaz , internette bilmedigim etmedigim adam der gecer

ama bazisi da surekli yoneticilere ,modlara bunun sikayetinde bulunursa , o zaman onlar da once uyarir, sonra bir daha uyarir , sonra da sonuc bu olur

o 180 gun kisaltilacak diye dusunuyorum . diger yandan hakan da donecekse , dondugunde bu tip kelimelerle hitaptan vazgecmek zorunda

GS den komisyon alanlar serefsizdir diyebilirsin mesela , ama "sneijderin bu takima faydasini gormeyip de selcuk oynasin diyenler net serefsizdir" filan yazamazsin cunku mutlak dogrular senin dusunduklerin degil

Ama sanirim insanlari asil bunaltan , uzerinde 99% konsensus saglanmis oyuncu gorusleriyle alakali ,tersini soylemek icin ched i filan savunmasi oldu .. Foruma eskisi kadar ugramiyorum ama alintilara filan baktim bugun biraz, genelde konu oraya odaklanmis

Sonuc olarak dedigin gibi keske insan sermayesinden kaybetmesek ama surekli haysiyet ve kisilige yonelik argolar sarfeden bir insana da yoneticilerin baska mueeyyidesi olamazdi , goz de yumamayacak noktaya gelmis demek ki

Son bir açıklama daha yapayım. Konu açılması kararımızı etkilemedi karar önceden de belliydi yani.

Konu açılmasının sebebi forumun fikrini merak ettim açıkçası, çok hayır gelse vazgeçebilirdik.

Hakan forumda devam etmek istiyorsa bize söz vermeli, eğer samimiyetine inanırsam cezası düşebilir. Ancak bu şekilde bu iş devam etmez çünkü tüm uyarılara rağmen bir nefret imparatorluğu kurdu. Sürekli bir kaos oluşuyor ve bu da hoş olmuyor.

Birilerine laf atsam da forum içi durumlardan dolayı Koray Akgerman dışında kimse umrumda değil Hakan da istediğini yapsın umursamam ama ben kıstas değilim. Zamanında Serhat ve Haktanı da bu sebepten ihraç etmiştik, Hakan için verilen karar yumuşak ve geçmişte de ihraç cezalarının affedildiğini düşünürsek kendisini törpülemeyi göze almalı dönmek istiyorsa.

Derdim kimseye ders vermek değil ama örneğin Şükrü ERDEN le atıştım hatta yerimde başkası olsa belki de ihraç verecek bir şey yazdı bana sonrasında ona cezasını kaldırmayı bile teklif ettim kendisi 1 ay istedi sonuç olarak eski trollüklerinden eser yok adamın, ufak durumlarda kimseye lafımız yok ama kasıt olursa müdahale etmek gerekiyor.

Son bir açıklama daha yapayım. Konu açılması kararımızı etkilemedi karar önceden de belliydi yani.

Konu açılmasının sebebi forumun fikrini merak ettim açıkçası, çok hayır gelse vazgeçebilirdik.

Hakan forumda devam etmek istiyorsa bize söz vermeli, eğer samimiyetine inanırsam cezası düşebilir. Ancak bu şekilde bu iş devam etmez çünkü tüm uyarılara rağmen bir nefret imparatorluğu kurdu. Sürekli bir kaos oluşuyor ve bu da hoş olmuyor.

Birilerine laf atsam da forum içi durumlardan dolayı Koray Akgerman dışında kimse umrumda değil Hakan da istediğini yapsın umursamam ama ben kıstas değilim. Zamanında Serhat ve Haktanı da bu sebepten ihraç etmiştik, Hakan için verilen karar yumuşak ve geçmişte de ihraç cezalarının affedildiğini düşünürsek kendisini törpülemeyi göze almalı dönmek istiyorsa.

Derdim kimseye ders vermek değil ama örneğin Şükrü ERDEN le atıştım hatta yerimde başkası olsa belki de ihraç verecek bir şey yazdı bana sonrasında ona cezasını kaldırmayı bile teklif ettim kendisi 1 ay istedi sonuç olarak eski trollüklerinden eser yok adamın, ufak durumlarda kimseye lafımız yok ama kasıt olursa müdahale etmek gerekiyor.

Ben naptim yaw???

Valla sadece şunu söylemek istiyorum. Hakan şu son günlerde en ufak bi çaba göstermedi. Ne savunma, ne tavırlarını değiştireceğini söylemek, ne de açıp sövmek gibi davranışlarda bulunmadı. Sadece okudu. Ya inatçı/gururuna yediremiyor, ya da forumu pek de önemsemiyor şu ana kadar 40bin küsurdan fazla mesaj yazma ihtiyacı hissetmiş olmasına rağmen (!)

Gerek üyeler, gerekse yöneticiler kendisine sayısız kez tavırlarının yanlış ve rahatsız edici olduğunu söylediler ancak herhangi bi tavır değişikliğine gitmeyi nedense seçemedi. Bi kişinin bir veya birkaç kişiyle sorunu olsa "engelle" diyebiliriz ama forumda bu kadar kişiyi kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok.

İsim: Hakan Delikanlı
Doğum Yeri: Nefret imparatorluğu

Hahahah :asd22:

Valla sadece şunu söylemek istiyorum. Hakan şu son günlerde en ufak bi çaba göstermedi. Ne savunma, ne tavırlarını değiştireceğini söylemek, ne de açıp sövmek gibi davranışlarda bulunmadı. Sadece okudu. Ya inatçı/gururuna yediremiyor, ya da forumu pek de önemsemiyor şu ana kadar 40bin küsurdan fazla mesaj yazma ihtiyacı hissetmiş olmasına rağmen (!)

Gerek üyeler, gerekse yöneticiler kendisine sayısız kez tavırlarının yanlış ve rahatsız edici olduğunu söylediler ancak herhangi bi tavır değişikliğine gitmeyi nedense seçemedi. Bi kişinin bir veya birkaç kişiyle sorunu olsa "engelle" diyebiliriz ama forumda bu kadar kişiyi kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok.

Ben su sekilde dusunuyorum , insanlarin fikirlerinin terslerini bilerek ve kasten dahi savunuyor olsa da bu bir atma sebebi degildir ama sanirim senin de onu bir kac kez uyardigin serefsizdir sudur budur diye ithamlari zaten kufurle es deger

Yani simdi sacma bir fikir de olsa selcuk veya yasini savunmak serefsizlik midir , eksik futbol gorusu olabilir , baska kistaslar olabilir .. Ama kalkip da surekli insanlara serefsiz su bu diyemezsin.

Ya sen uyarmistin ya da alpay filan olabilir tam hatirlamiyorum en son , sanirim ihrac kararini tetikleyen o son uyariydi .

yav sinan anlamadım bu şahsın cezası haklı mı haksız mı?
okuyorum yazını layk atıyorum sonra okumaya devam edıyorum geri kaldırıyorum garip bi döngü yaratıyorsun

Ben su sekilde dusunuyorum , insanlarin fikirlerinin terslerini bilerek ve kasten dahi savunuyor olsa da bu bir atma sebebi degildir ama sanirim senin de onu bir kac kez uyardigin serefsizdir sudur budur diye ithamlari zaten kufurle es deger

Yani simdi sacma bir fikir de olsa selcuk veya yasini savunmak serefsizlik midir , eksik futbol gorusu olabilir , baska kistaslar olabilir .. Ama kalkip da surekli insanlara serefsiz su bu diyemezsin.

Ya sen uyarmistin ya da alpay filan olabilir tam hatirlamiyorum en son , sanirim ihrac kararini tetikleyen o son uyariydi .

En son ben uyarmadım, baya pasifim şu aralar ne yazık ki. Ama dediklerinde haklısın genel olarak. Herkes görüşlerini paylaşabilir ama hakarete varan ifadelerde bulunulursa bu yanlıştır. Ayrıca bana sorarsan sadece hakaretle kısıtlı da değildir bu, görüşlerini sürekli olarak sivri dilli, iğneleyici şekilde aktararak insanları rahatsız etmek de yanlıştır ve böyle davranan kişiler tavırlarını gözden geçirmelilerdir.

Atıyorum Linnes 10 maç oynasa, iyi de oynasa ve birisi devamlı "Linnes düşmanlarına/sevmeyenlerine soktu/kapakları taktı" gibi bi ifade hoş karşılanmaz. Linnes'i sevmediğim yok, düşmanı değilim, yalnızca futbolculuğunu beğenmiyorum ama bu tarz bi iletinin hedefinde Linnes'in futbolculuğunu beğenmeyenlerin olduğu gayet açık.

Hakan'ın bu tavırları yeni değil. Eskiden beri böyle. Fifa 13 zamanlarında konuşurduk hatta oyun üzerinden. Ceza aldığında benle konuşurdu (S.moddum sanırım) ben de "bu konuda yanlış yapıyorsun" vs açıklardım. Değişmedi, aksine daha rahatsız edici biri olup çıktı. Anlaşılmayacak şekilde insanlara laf sokma, bişey ispatlama derdi var. Hakan sürekli olarak böyle. Onu alıntılayıp "Chedjou yedirdi golü, Sabri nasıl da kurtardı maçı, Wesley yok sahada" demen, sana sert bi cevap vermesi için yeterli. Herkes de farkında zaten.

Gereksiz yere uzattım ama neyse. :D

kanın yerde kalmadı hocam bi bizden bi onlardan
56dc6c75c03c0e020ce55e6b.jpg

70 kişi forumdan ihracı yönünde oy kullandı

40 kişi de hakan kendini törpülenmeli ama ihraca karşıyım şeklinde oy kullandı

MYC verilecek şeklinde konu açılsaydı 40 kişinin heralde 35 tanesi de 70 kişiye katılırdı

hakan muhalif görüşe son derece saygısız biriydi sonuçta da arkasına teneke bağlanarak gönderildi

bu forumda kimse için böyle bir sonuç çıkmaz [yasin bile]

hakan defalarca uyarılmış gördüğünüz gibi ama tavırlarıyla kendi etti kendi buldu

Hakan fazlaca sabit fikirli, kendi fikrini zorla empoze etmeye çalışan, faşist, karşısındaki insana saygı göstermeyen, küçük düşürücü ifadeler kullanan, çoğu kez sevmediklerine 'cahil' diye itham etmekten çekinmeyen pervasız bir arkadaştı. Yaşı genç olsa hoşgörülebilir, ergenlik ve gençlik ateşi derdik lakin gelmiş 30 yaşına. Buradaki çoğu insanın, Hakan'ın bu tavırlarından dolayı sıdkı sıyrılmıştı. Hayır şurada çoğumuz zaten gül bahçesinde yaşamıyoruz, zor bir hayatımız var. Günlük hayatın stresi bir yandan zaten. Gelip de bu forumda hararetli konuşmaya, insanı sinir etmeye, saygısızlığa ne lüzum var. Bu forumu kullanmamın yegane amacı; ortak paydada birlikte olduğum Galatasaray'lı dostlarımla gülüp eğlenmek, hoşça vakit geçirmek. Kimsenin kimseyi kırmasına, küçük düşürmesine lüzum yok.

Hakan fazlaca sabit fikirli, kendi fikrini zorla empoze etmeye çalışan, faşist, karşısındaki insana saygı göstermeyen, küçük düşürücü ifadeler kullanan, çoğu kez sevmediklerine 'cahil' diye itham etmekten çekinmeyen pervasız bir arkadaştı. Yaşı genç olsa hoşgörülebilir, ergenlik ve gençlik ateşi derdik lakin gelmiş 30 yaşına. Buradaki çoğu insanın, Hakan'ın bu tavırlarından dolayı sıdkı sıyrılmıştı. Hayır şurada çoğumuz zaten gül bahçesinde yaşamıyoruz, zor bir hayatımız var. Günlük hayatın stresi bir yandan zaten. Gelip de bu forumda hararetli konuşmaya, insanı sinir etmeye, saygısızlığa ne lüzum var. Bu forumu kullanmamın yegane amacı; ortak paydada birlikte olduğum Galatasaray'lı dostlarımla gülüp eğlenmek, hoşça vakit geçirmek. Kimsenin kimseyi kırmasına, küçük düşürmesine lüzum yok.
:005::005::005:

hakann ilhak edildikten sonra üye sayısı ve günlük mesaj sayılarında da yukselme oldu gibi.
insanlar artık fikirlerini çekinmeden ifade edebiliyor demek ki rahat rahat ziyaretçi olmaktan çıkıp üye olup yorum atabiliyorlar.

..

Bu konunun son mesajı olabilir bence güzel özetlemiş.

Tebrikler muazzam post ahmet başgan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt