Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.850
- 29.231
- 2.993
yedek hesaptan devam eder sevinmeyin hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sulhu saglayacagim bu konuda sozum var sanaDaha önce dediğim gibi,benim kimseyle bir sorunum yok.
Şimdi bizi kim cahil diyecek?
![]()
@Recep Yıldırım bey göreve!
Şimdi bizi kim cahil diyecek?
yedek hesabi varsa ortaya cikarmayan serefsizdiryedek hesaptan devam eder sevinmeyin hemen.
Kız gelmez ise Recep'de bir 6 ay haketti.:asd22:
Ben diyeyim arada çok istiyorsan ama küfür etmek yok ha.
Hakan gibi soyleyemesssin sen saka maka Hakan bana cahil demeden once ben hiç ceza almiyordum nezaman bu adama bulastim cezalarin adami olduk
Hakan gibi soyleyemesssin sen saka maka Hakan bana cahil demeden once ben hiç ceza almiyordum nezaman bu adama bulastim cezalarin adami olduk
Biri için forumdan uzaklaştırılsın mı diye seçim düzenlemek sonra cezanın ardından 6 ay uzaklaştırdık hadi burdan bu durumu yorumlayalım diye başlık açmak?
Atılan üyeyi pek bilmem tanımam ama herhalde bilgisayarının başında gerine gerine forumdaki etkisini düşünüp vay bee ulan ne üyeymişim adıma anketler düzenleniyor başlıklar açılıyor sayfalarca yazılar yazılıyor diye düşünüyordur.
Eee ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Bir kişiye verilecek en büyük ceza eğer tabi hak ediyorsa o kişinin yok sayılmasıdır der çekilirim...
Valla ben de goygoy zannetmiştim ama ciddi ciddi atmışsınız adamı. Bence forum kuralları gereği hareket edilmeliydi. Forumda "üyeler birini istemezse forumdan atarız" diye bir kural yok. Bunu sırf Hakan için söylemiyorum. Yarın en sevmediğim üye bile olsa, sırf ben sevmiyorum diye forumdan atılmasını istemem. Hadi diyelim üyeleri tahrik ettiği için atıldı, bu da doğru değil. Çünkü bunun cezası 6 ay değil.
Son olarak bunun bir oyun olabileceğini de düşünüyorum.Çünkü birkaç gündür forum adeta Hakan ile yatıp, Hakan ile kalkıyor. Emrah, Acun gibi bir adam. Reyting için her şeyi yapar.
![]()
Aynen katılıyorum. Her konuda çoğunluğun kararı geçerli olucaksa ki burda büyük çoğunluk falanda yok 70-49 du galiba. O zaman akp de istediği her boku yapsın gram ses etmeyin !?! Nasıl olsa çoğunluk onlarda değil mi ? Aynı Bahçeli, Aziz kafası. Birini sevmedik mi ? Basın 6 ayı geçin. Bu forumda Aydın gibi provokatörün elebaşına bile ne kadar dayanıldı. Ayıp ettiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aydın Hakanın yanında melek gibi çocuk
Aydın farklı düşünen kişilere kudurmuş köpek gibi saldırdığını hiç görmedim mesela