Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demokrasi diye ben buna derim iste. :D

5093144.jpg

Sempatizanları da banlanır inş

Kökünden kazıyacağız kökünden!!!!

miting-izmir.jpg

Ulan be.

Kardeş hazır hakan gitti şimdiden refah ortamı geldi. Küsmenin kin kusmanın anlamı yok.

Herşey için senden Özür dilerim. Belki dost olamayiz ama en azından düşman olmayalım. Hadi.
İşte görmek istediğimiz tablo.

Forumda Sulh Yönetimi

Hayırlısı ilk kez birisi 6 ay ceza yemiyor neden bu kadar abartıldı bu olay anlamış değilim.. dursun gitse bu kadar konuşulmazdı sanırım.

Ulan be.

Kardeş hazır hakan gitti şimdiden refah ortamı geldi. Küsmenin kin kusmanın anlamı yok.

Herşey için senden Özür dilerim. Belki dost olamayiz ama en azından düşman olmayalım. Hadi.

Acaba Hakan'a yaptiklarini bana yaparlarmi diye dusundukten sonra yapmis oldugun post komik olmus.

Boyle korkaklik en son Vietnam'da bulunan Amerika Askerlerinde vardi.

gsc demokrasi zaferi

Hayırlısı ilk kez birisi 6 ay ceza yemiyor neden bu kadar abartıldı bu olay anlamış değilim.. dursun gitse bu kadar konuşulmazdı sanırım.

bu bir demokrasi zaferidir

resmen alman tanklarini istop ettirdik

hg yuzunden ceza yiyen KAGAN YILDIRIM kardesimizi de, 7 Ocak Sehidi olarak bir kez daha analim :rose:

Ulan be.

Benden özür dilemene gerek yok,foruma ettigin küfürler icin özür dile yeterli

Ulan be.

işte garabetin gitmesi herşeyi güzelleştiriyor. konu aç özür dile ne yaptıysan reis. ben olaya uzağım

Ulan be.

Arkadaşlar,renkdaşlar görüyorsunuz

Belki bir üye ceza aldı ama sorunlu bir üyemizi kazanmamıza vesile oldu.Tabii ki bu sebepten ötürü cezada indirim yapmayacağız ama bu başarı hepimizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt