Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.556
- 14.308
- 2.158
Haksızlık yapmışsınız.
SARI-KIRMIZI!
SARI-KIRMIZI!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte görmek istediğimiz tablo.Ulan be.
Kardeş hazır hakan gitti şimdiden refah ortamı geldi. Küsmenin kin kusmanın anlamı yok.
Herşey için senden Özür dilerim. Belki dost olamayiz ama en azından düşman olmayalım. Hadi.
son atarı;
"beni forumdan atmazsan sen şerefsizsin, atarsan ben"
hakan d.
Hayırlısı ilk kez birisi 6 ay ceza yemiyor neden bu kadar abartıldı bu olay anlamış değilim.. dursun gitse bu kadar konuşulmazdı sanırım.
Ulan be.
Kardeş hazır hakan gitti şimdiden refah ortamı geldi. Küsmenin kin kusmanın anlamı yok.
Herşey için senden Özür dilerim. Belki dost olamayiz ama en azından düşman olmayalım. Hadi.
Hayırlısı ilk kez birisi 6 ay ceza yemiyor neden bu kadar abartıldı bu olay anlamış değilim.. dursun gitse bu kadar konuşulmazdı sanırım.
Ulan be.
işte garabetin gitmesi herşeyi güzelleştiriyor. konu aç özür dile ne yaptıysan reis. ben olaya uzağımUlan be.
Arkadaşlar,renkdaşlar görüyorsunuzUlan be.
Karar ilgili konuda açıklanmıştır.
Burada yorumlarınızı alabiliriz.