- 20 Haziran 2011
- 60.958
- 69.364
- 4.758
Karar tarafina teblig edilince Hakan temsili;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karar tarafina teblig edilince Hakan temsili;
Hayırlı uğurlu olsun![]()
Tartisma platformu en iyisi ama yetkin yoksa kafede ac. Ama samimi ol.Cafedemi açayım. Hangi bölümde açacağım.
abicim şımdı bı kız var.genc bi adama asık....adamın ici bunla ılgılı karmakarıısk.sureklı kavga ediyolar,adam bu kıza ne hisseddigini bilmio.sonra anlıyo.aşkmış.böle bi film var mı?
6 ay da sen istiyorsun galiba
Paidar Demir Voleybol forumuna ac biraz hareket gelsin orayada .Cafedemi açayım. Hangi bölümde açacağım.
Tartisma platformu en iyisi ama yetkin yoksa kafede ac. Ama samimi ol.
Onları @Osman SEDEN abin iyi bilir ona git Sergencim,abuk subuk şeyleri bana sorma sinirlendirme benihayır soru sorduk nie celalenıyon
hayır soru sorduk nie celalenıyon
Onları @Osman SEDEN abin iyi bilir ona git Sergencim,abuk subuk şeyleri bana sorma sinirlendirme beni
hayır soru sorduk nie celalenıyon
ona öneri möneri yokk bundan sonra hakandan korkusuna dün hayır oyu verdi.Onları @Osman SEDEN abin iyi bilir ona git Sergencim,abuk subuk şeyleri bana sorma sinirlendirme beni
Seni tehdit edenlerin sonu bu işte renktaş
Seni alçaklara yedirmeyiz
Gece yarısından sonra yaparız Refikcimbu arada 6 ay sonra bugün hakan 07.07 tarihinde dönecek
tam da doğum günümde
şunu 08.07 yapsanız?
@Emrah Yıldırım