Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu. hayırlı cumalar...
resimlicuma_tebrikleri116.gif

yeni farkediyorum kendisinin bugün foruma üye oluşunun yıl dönümü.
ışıklar içinde uyu aykut demir aşığı, yabancı düşmanı, yerli futbolcu sevici çocuk :rose::rose::rose::rose::rose::rose:

yeni farkediyorum kendisinin bugün foruma üye oluşunun yıl dönümü.
ışıklar içinde uyu aykut demir aşığı, yabancı düşmanı, yerli futbolcu sevici çocuk :rose::rose::rose::rose::rose::rose:
Osman renktas arkasindan sanki en cok yazan sensin hayirdir bilincaltin da özlüyormusun acaba

Delikamlı bir arkadaşımızdı sözü özü birdi mertti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osman renktas arkasindan sanki en cok yazan sensin hayirdir bilincaltin da özlüyormusun acaba
Yok renkdas kendisine agit yakan kendisinin gonullu avukati kesilen burada yapilan muhabbete kuduran tipleri sakinlestirmek icin yapiyorum.

Alamancı çomar reisi saygıyla anıyoruz :rose: :rose: :rose: :rose:

UPDATE

bu haysiyetsiz adam Abdül Kadir diye bir sahte üyelikle gelerek forumun önemli değerlerinden Yasin'e ve bana küfürler savurmuş, başkasına sıçramadan engellenmiştir

Hayır'cılara sesleniyorum
hala bu denyonun destekçisi varsa kapışalım. ya da editlenmiş küfürleri görelim diyorsanız modlara başvuralım

yaptığı densizliğin cezası ağır olması gerekir hepinizi tagleyeyim de görmemiş gibi yapmayın
Rahmi Aslan Oscar Görevlisi Vasfi Vural Melih Sönmez Kadir Ari Cüneyt T. Man Murat Hülagü GSC Kurumsal Furkan Korkmaz Emre Arslan Ünsal Vardar
@GSCMaster @Ertuğrul Yılmaz @Alpay Asma @Keramettin TANRIVERDİ @Danyal Artemis @Talha Küllü @Emrah Yıldırım

La hakan degildir

hakanın bu kadar fake uyelık acması nasıl mümkün oluyor yoksa gsc yonetımınde adamımı var? benım bıle bu kadar fake hesabım yok..

yasinde canla başla mücadele ediyor hakanlarla

helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt