Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isterse 28 yaşında olup 33 yıl leverkusen forması giymiş olsun isterse 22 yaşında olup 2 3 yıldır formasını giyiyor olsun 2017 yılı leverkusende forma giymiş nekadar hakan varsa hepsine geçirdi.
#OhOlmuş

efd2f9c85ec0a6286ef11ae433ff27b0.jpg

Hayırlı cumalar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı Cumalar Hakan düşmanları

sergenle hakan yokken daha güzel oldu forum

dursun ve yiğitte gidince daha iyi olacağız

Reyiz gitti takim düsüse gecti

Bi kere tartışma fırsatım oldu kendisiyle. Görüşlerini aşırı derecede vizyonlu, kendi görüşünden olmayanları ise sığ görüşlü, vizyonsuz vb. nitelikte bulan üslubu çok yanlış olan bi arkadaş.

Hakkını yemiyim bana göre güzel yazılarını çok gördüm, muhtemelen donanımlı da olabilir, hatta düzgün konuşmayı bilse görüşleriyle foruma renk katabilcek birisi bile olabilir. Ama üslubu benim gözümde bütün donanımını çöp etmiştir. Günlük hayatta da böyleyse 2 kelime fikir alılverişi yapamazsın. Forumda adına konu açılacak kadar antipati duyulmasına şaşırmadım doğrusu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakanı özleyen varsa taklit yapabilirim.

"Cahil Türk taraftarı... Birşey bilmiyorsunuz. Size kalsa antik Yunanistan da oynanan 442'i tercih edersiniz. Sneijder 45 yaşına kadar kalmalı. Chedjou konusuna gelince... Ben haklı çıktım... Ben demiştim!"

Isterseniz bir haftalığına Hakan D. olayım.

Hakan türk düşmanı olmasına rağmen türkçesi senden iyiydi bu nasıl olabiliyor aref
Özen gösterme olayı.
Ben yazı, edebiyat ve gramer olayını pek takmıyorum Internet'de.

Hele hele doğru dürüst yabancı dili bilmeyenler yok mu..Sanki Türk Dil Kurulumundan Memur gibi havaları var.

Hakan cahil Türk (GS) taraftarını sevmiyor olabilir, lakin 24h forumdaydi...Bu da garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt