Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ugursuz falanda adami bir ziyaret ettin mi halini hatrini sordun mu? Hep iyi gün renktasisin.Demek ki bulasici
Basugursuz sergen'dir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugursuz falanda adami bir ziyaret ettin mi halini hatrini sordun mu? Hep iyi gün renktasisin.Demek ki bulasici
Basugursuz sergen'dir
Kanitlarim yok ama Almanci oldugu konusunda eminim, cok iyi kamufle oluyor orasi ayri.@Recep Yıldırım bu forumun mihenk tasidir ve ilk kuşlarındandır severiz kendisini pesini birak adamin renkdash.
Ugursuz falanda adami bir ziyaret ettin mi halini hatrini sordun mu? Hep iyi gün renktasisin.
Üyeler bazinda bakmak yanlis, bence bir Elizabeth zinciri gerekli foruma iyi sinerji olur diye düsünüyorum.Forumun betini bereketini kaçıran üye @Serdar Demir 'dir. Üye olduğu tarihten bu yana melekler forumumuza adım atmıyor.
Bu Sergenin en popüler lafi degil mi?Şeyimde bile degil
Bu Sergenin en popüler lafi degil mi?
Lan yoksa?
Forumun betini bereketini kaçıran üye @Serdar Demir 'dir. Üye olduğu tarihten bu yana melekler forumumuza adım atmıyor.
Forumun betini bereketini kaçıran üye @Serdar Demir 'dir. Üye olduğu tarihten bu yana melekler forumumuza adım atmıyor.
geçen karl heinz feldkamp konusunda gördüm yaşlanmış iyice bu din davası bitirdi reyisi
Fani dunyadan alem_i bekaya goc yaklasiyor ustat her gecen gun, ne dusunuyorsun bu hususta?yaşlanıyoruz tabi..
bu foruma ilk yazdığımda 27-28 falandım tam hatırlamıyorum.. o vakitler 35 yaş üstü üyelere acıyarak bakardım "bunların götünün kılı kadayıf olmus" diye![]()
Fani dunyadan alem_i bekaya goc yaklasiyor ustat her gecen gun, ne dusunuyorsun bu hususta?
Enteresan bir yorumnasılsa olacağı için mümkün olduğu kadar zevk almaya bakacağız..
bu dünyadan sonra bir yer varsa bile, mevcut dinlerde vaat edilen yerlerle alakası yoktur.. ödül veya ceza yok.. ya şimdikine benzer olur, yada bazı sorularımızın cevaplandığı bir üst simulasyon falandır..
dinler gibi zenginleri koruyup fakirleri hizada tutma amacı güden beyin uyuşturucu olguların, "pamuk prenses ve yedi cüceler"den daha esaslı palavra sıkmak dışında bir anlamları olmadığına kendimce eminim..
nasılsa olacağı için mümkün olduğu kadar zevk almaya bakacağız..
bu dünyadan sonra bir yer varsa bile, mevcut dinlerde vaat edilen yerlerle alakası yoktur.. ödül veya ceza yok.. ya şimdikine benzer olur, yada bazı sorularımızın cevaplandığı bir üst simulasyon falandır..
dinler gibi zenginleri koruyup fakirleri hizada tutma amacı güden beyin uyuşturucu olguların, "pamuk prenses ve yedi cüceler"den daha esaslı palavra sıkmak dışında bir anlamları olmadığına kendimce eminim..
5.5W bilgisayar için iyi ama ofis için (doküman okuma vs.) biraz zayıf kalabilirSonra Sergen şöyle cünüp şöyle uğursuz falan filan... Balina burada işte kardeşim burada, başka yerde aramayın cenabetliği
Bu arada forum ahalisi bilen varsa cevaplasın DURACELL LED A60-E27 5.5W (40W) SARI bu ampul office işleri yapılacak, pc kullanılacak oda için iyi midir ?
Sonra Sergen şöyle cünüp şöyle uğursuz falan filan... Balina burada işte kardeşim burada, başka yerde aramayın cenabetliği
Bu arada forum ahalisi bilen varsa cevaplasın DURACELL LED A60-E27 5.5W (40W) SARI bu ampul office işleri yapılacak, pc kullanılacak oda için iyi midir ?
aslında 2007 miydi 2008 miydi öyle bir tarihte üyeliğim vardı yine Serdar Demir olarak.. yani daha eskiyim.. o vakitler oğuz serdar denen bir elemanın elindeydi forum.. fenerliydi bence![]()
forum onun elindeyken seviye zaman zaman yerlerde oluyordu.. ben de o yüzden yazmayı bıraktım.. sonra o eski tarihli "serdar demir" hesabına giriş yapamaz oldum.. ya şifreyi unuttum yada hesap silindi.. tam olarak bilmiyorum ama 2009'da nasılsa yeniden "Serdar Demir" diye hesap açabildim..
forum el değiştirince kalite kesinlikle arttı.. Abdullah Taşan kesinlikle çok daha aklı başında bir insan.. el değiştirmeseydi muhtemelen 2008'den sonra bir daha hiç yazmazdım..