hakan gündoğar

Acik ara televizyon ekranlarinda gordugum en iyi Bjkli. Ali Ece'yi katmiyorum cunku o zaten belirli bir seviyenin ustune cikti ASpor gibi yerlerde goremiyoruz kendisini.

Fakat Hakan Gundogar bu tip kanallardaki Bjkliler icinde colde vaha gibi bir adam.

Hem takimini seviyor hem holiganligini yapmiyor.

Acik ara televizyon ekranlarinda gordugum en iyi Bjkli. Ali Ece'yi katmiyorum cunku o zaten belirli bir seviyenin ustune cikti ASpor gibi yerlerde goremiyoruz kendisini.

Fakat Hakan Gundogar bu tip kanallardaki Bjkliler icinde colde vaha gibi bir adam.

Hem takimini seviyor hem holiganligini yapmiyor.
Ben de beğeniyorum tarafsız olmasını ama sadece Beşiktaş maçlarına gitmiyo.A Spor kanalında yorumcu fazla ve muhabir az olduğundan başka takımların statlarına da gitmekte..

Ali ece gayet de fanatik. ama ortalama için iyi.

Ben de beğeniyorum tarafsız olmasını ama sadece Beşiktaş maçlarına gitmiyo.A Spor kanalında yorumcu fazla ve muhabir az olduğundan başka takımların statlarına da gitmekte..

Evet kendisiyle Umraniye - Fener macinda konusma firsatim bile oldu. Acayip sempatik bir herif.

Hatta ben kendisiyle konusmadim Umraniye formasiyla gorunce kendisi sordu durumumu. Futbolu cok sevdigi belli.

Evet kendisiyle Umraniye - Fener macinda konusma firsatim bile oldu. Acayip sempatik bir herif.

Hatta ben kendisiyle konusmadim Umraniye formasiyla gorunce kendisi sordu durumumu. Futbolu cok sevdigi belli.
İşini seven ve saygı duyan kişiler az.Bizim o kadar maçlarda hakkımız yendi 1 tane skora etmeyen ve net olmayan taç konusu yüzünden demediklerini bırakmadılar.Bugün de öyle..

Kendisi bir duyum paylasti

Deniz Turuc icin 3m euro + kardan %30 pay karsiliginda anlasmisiz

Vallahi ben daha feci domalmamizi bekliyordum. Buna da sukur diyorum

Kendisi bir duyum paylasti

Deniz Turuc icin 3m euro + kardan %30 pay karsiliginda anlasmisiz

Vallahi ben daha feci domalmamizi bekliyordum. Buna da sukur diyorum
3 milyon euro yabancı sınırında ideal.Pay artabilirdi de.Aldıktan sonra satamayacağımız için paya bile gerek yoktu ama Erol başkanın bi bildiği vardır..

Ne ideali ya paranın altında eziliyorlar iste bunu kac kere daha yasayacağız. Ayrıca tamam güclü bir furbolcu ve bizim için doğru oyuncu mu tartışmamız gerekir. Dorukhan gibi bir fırsat varken kaçırmış kulübüz illa 3-4 milyon euro bonservis mi vermemiz gerekir.

Altyapımızdaki 2000 jenerasyonuna noldu yahu ozanı kazandık para kazandık görev tamamlandı mı

Ntvspor zamaninda severdim bu herifi
Aspora gecince antipatik gelmeye basladi
Emek Ege
Ozgur buzbas
Hakan gundogar
Irmak kazuk

Ntvspor vardi bi aralar..

Sempatik adam ekmeginin pesinde oldugu da belli yani baska spor kanali mi var sanki

Bir Irmak Kazuk degil tabii. Emek Ege ve Ozgur Buzbas'a feci kil oluyorum itici tipler

Ana avrat kufur edince, arkadaslar hasta anneme kufur etmeyin der.

Geri
Üst Alt