Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de Emrah Davar diye okuyorum Allah affetsinLan sana karşı tavir almaya çalışırken yine gulumsettin![]()
![]()
![]()
Nöbet yok mu bugün?Lan sana karşı tavir almaya çalışırken yine gulumsettin![]()
![]()
![]()
Bana küfrettiğin geçmiş mesajları raporlayım mı?
Ban yersin bence
@Keramettin TANRIVERDİaman ustad yapmayalim, kemalettin admin gormesin bu mesaji yoksa sapliyacak.
Nöbet yok mu bugün?
la reis, küfürü en son rapor edecek kisilerden biri sensin aslindaBana küfrettiğin geçmiş mesajları raporlayım mı?
Ban yersin bence
Banane ya hep beni raporluyorlar az da ben raporlayımla reis, küfürü en son rapor edecek kisilerden biri sensin aslinda
bi ara benim acigimi aradiginda raporluyordun sadece![]()
Beğenmiyorsan banlasın seni @Murat SaylakAcayip bir ortam var. Biri birini ispiyonlar, baskasi açığı arayip raporlamak için gün sayar, bir başkası seni seviyorum lan diyip başka konu altinda g.veren diye okuyorum soyismini der.
başrollerini @Vasfi Vural ve @Hakan Duz un paylaştığı
ayrıca @Hayri Cund @Uğur İz @Ahmet Özgün Güven @Serkan G. Veren @Demir P. Baş gibi isimleri de kadrosunda bulunduran
yönetmenliğini ise @Keramettin TANRIVERDİ yaptığı dram ve aksiyon dalındaki eserimiz vizyona girmiş bulunmaktadır
başrollerini @Vasfi Vural ve @Hakan Duz un paylaştığı
ayrıca @Hayri Cund @Uğur İz @Ahmet Özgün Güven @Serkan G. Veren @Demir P. Baş gibi isimleri de kadrosunda bulunduran
yönetmenliğini ise @Keramettin TANRIVERDİ yaptığı dram ve aksiyon dalındaki eserimiz vizyona girmiş bulunmaktadır