Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana küfretti ama raporlasam mı raporlamasam mı düşünme aşamasındayım.napti kime sövdü ?
fazla bir etki etmez 500 günlerden bahsediliyor kulislerdeBana küfretti ama raporlasam mı raporlamasam mı düşünme aşamasındayım.
@Mehmet Eroğlu kaç hafta verirsiniz arkadaşa ona göre rapor edeceğim?
sokuk durum lan sizin için. Ben ardımı yayıp okuyorum sadece ve ürküyorum.Pazar gunu dost akraba gormeksizin covidlesecegiz. Bugun evdeydim
Raporlarsam ban yiyecekse ediyorum o zaman?fazla bir etki etmez 500 günlerden bahsediliyor kulislerde
Sa eskisehir bad boyusokuk durum lan sizin için. Ben ardımı yayıp okuyorum sadece ve ürküyorum.
üstad görmesin bu mesajlarını, jurnalci derRaporlarsam ban yiyecekse ediyorum o zaman?
Evet büyük turancı üstadımızı da saygıyla analımüstad görmesin bu mesajlarını, jurnalci der![]()
sokuk durum lan sizin için. Ben ardımı yayıp okuyorum sadece ve ürküyorum.
Eskişehir mi kaldı lan. @Sertan Nalbant dayı bile sesi çıkmaz oldu.Sa eskisehir bad boyu
Ne kıskanıyorsun lan adamı. Senin adına konu açmadılar diye mi?Raporlarsam ban yiyecekse ediyorum o zaman?
@Hakan DuzEskişehir mi kaldı lan. @Sertan Nalbant dayı bile sesi çıkmaz oldu.
Ne kıskanıyorsun lan adamı. Senin adına konu açmadılar diye mi?
üstad elini yıkıyormuş tedbirleri üst düzeydeEvet büyük turancı üstadımızı da saygıyla analım
Ne mücadeleler vermekte acaba?
Ya koronaya yakalandıysa???
Yuooo. Alkışlamak sağlık çalışanlarına onure etmekten çok bunu insanlar için bir şova dönüştürme olduğunu düşündüm. Eğer onları rahatlatmak istiyorsak; devlet bize onları alkışlatmak yerine evlerimize tıkar.Balkona çıkıp alkisladinmi len saglik calisanlarini. FFP2 maskelerini stokla stokla, alkış ta yok. Ne olacak böyle
Sabunun ortasını deliyor muymuş?üstad elini yıkıyormuş tedbirleri üst düzeyde
Arada mantıklı şeyler söylüyorsun haYuooo. Alkışlamak sağlık çalışanlarına onure etmekten çok bunu insanlar için bir şova dönüştürme olduğunu düşündüm. Eğer onları rahatlatmak istiyorsak; devlet bize onları alkışlatmak yerine evlerimize tıkar.
@İsmail Enver gelince bu yorumu görüp senin ağzını yüzünü kırar umarımSabunun ortasını deliyor muymuş?
bu sorulara cevap vermekten hep kaçardıSabunun ortasını deliyor muymuş?
Eskişehir mi kaldı lan. @Sertan Nalbant dayı bile sesi çıkmaz oldu.
Ne kıskanıyorsun lan adamı. Senin adına konu açmadılar diye mi?
Benim söylediklerim hep mantıklı ama senin algın zor seçiyor.Arada mantıklı şeyler söylüyorsun ha