Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.829
- 94.893
- 4.978
En sevdiği liboş bendim. Yapmaz öyle şeyler.@İsmail Enver gelince bu yorumu görüp senin ağzını yüzünü kırar umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En sevdiği liboş bendim. Yapmaz öyle şeyler.@İsmail Enver gelince bu yorumu görüp senin ağzını yüzünü kırar umarım
keyfimize göre kisi banlamaya baslasak o isin sonunda gsc cellat disinda kimse kalmaz yav forumda
Kavga nasıl edeyim Düz?lutfen kavga etmeyelim sayin duvar.
Aslında kendi kaşınıyor ama milleti ortaya atıyor. Sabah diyordu: ''Saplayacak birisi lazım bana'' diye.keyfimize göre kisi banlamaya baslasak o isin sonunda gsc cellat disinda kimse kalmaz yav forumda![]()
Hahahaha nereden bildin lan güzel tespitBenim söylediklerim hep mantıklı ama senin algın zor seçiyor.![]()
ayın 20 sine kadar buralardayım beybi.Hahahaha nereden bildin lan güzel tespit
Aslında kendi kaşınıyor ama milleti ortaya atıyor. Sabah diyordu: ''Saplayacak birisi lazım bana'' diye.
SAPLAMACI olmak isterken SAPLANAN olmasinAslında kendi kaşınıyor ama milleti ortaya atıyor. Sabah diyordu: ''Saplayacak birisi lazım bana'' diye.
Canı istiyor ama mahalle baskısından korkuyor.SAPLAMACI olmak isterken SAPLANAN olmasin![]()
Bana küfretti ama raporlasam mı raporlamasam mı düşünme aşamasındayım.
@Mehmet Eroğlu kaç hafta verirsiniz arkadaşa ona göre rapor edeceğim?
Lan hanım izne ayrılmadan önce sizinle daha çok meşgul oluyordum, şimdi hanımda izne ayrıldı, zıçmaya vakit yok.Eskişehir mi kaldı lan. @Sertan Nalbant dayı bile sesi çıkmaz oldu.
Ne kıskanıyorsun lan adamı. Senin adına konu açmadılar diye mi?
Kılıbık mısın dayi?Lan hanım izne ayrılmadan önce sizinle daha çok meşgul oluyordum, şimdi hanımda izne ayrıldı, zıçmaya vakit yok.
Ne evmiş, onu yap bunu hallet bitmedi ağzına tüküreyim
Lan hanım izne ayrılmadan önce sizinle daha çok meşgul oluyordum, şimdi hanımda izne ayrıldı, zıçmaya vakit yok.
Yenge ne iş yapıyor abi?Lan hanım izne ayrılmadan önce sizinle daha çok meşgul oluyordum, şimdi hanımda izne ayrıldı, zıçmaya vakit yok.
Ziraat müh.Yenge ne iş yapıyor abi?
Olm kaçacak yer yok, ne yapalımKılıbık mısın dayi?
@Berke Deniz bu kaşınıyor dayı bu arada.Ziraat müh.
Biliyorum da işte sosyal izolasyon süreci şehir dışı çıkış yasağı bilmem ne.@Berke Deniz bu kaşınıyor dayı bu arada.