Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
@Hakan Duz vereyim mi numarayı?Numaranı atsana bi
Görsen kıyamazsın bana![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Duz vereyim mi numarayı?Numaranı atsana bi
Görsen kıyamazsın bana![]()
Bir dusuneyim.@Alper Altun
Yalniz @Hayri Cund ahbapimza 100.000inci mesaj icin ozel bir hediye alalim ikimiz.
trye yollariz. nedersin
@Hakan Duz vereyim mi numarayı?
Allah nasip ederse neden olmasin.20k avro mu?
Kıvrımlı mıvrımlı var bişeyler. Bekle gelecekmiş20000 mesajda gümüş kıvrım olur yazıyordu. Olmuyormuş
3 şişe viski de olur.Allah nasip ederse neden olmasin.![]()
Curvy denince aklıma böyle şeyler geliyor.Kıvrımlı mıvrımlı var bişeyler. Bekle gelecekmiş
Az geç oluyo bekle@Alper Altun admirim buradan yazan olmadıÜye Rütbe ve Rankları
Merhaba arkadaşlar. Üye rütbelerini mesaj sayısına uygun şekilde güncelledik ve yeni üye rankları ekledik.Rütbeler mesaj sayısına göre değişiklik gösterecek ve ranklarınız ona göre güncellenecek.Sistemin tamamen güncelleme yapması kısa bir süre alabilir, şimdiden hayırlı olsun. Yeni rütbeler...www.gscimbom.com
![]()
Olmazsa 100 avro verirsin.Az geç oluyo bekle
Gece mesaisi olmadigindan kaynakli, sabah halolur@Alper Altun admirim buradan yazan olmadıÜye Rütbe ve Rankları
Merhaba arkadaşlar. Üye rütbelerini mesaj sayısına uygun şekilde güncelledik ve yeni üye rankları ekledik.Rütbeler mesaj sayısına göre değişiklik gösterecek ve ranklarınız ona göre güncellenecek.Sistemin tamamen güncelleme yapması kısa bir süre alabilir, şimdiden hayırlı olsun. Yeni rütbeler...www.gscimbom.com
![]()
olmazsa @Berke Deniz 100 avro ateşleyecek.Gece mesaisi olmadigindan kaynakli, sabah halolur![]()
burdayim heis
1 ay once neden kufur ettin beni heis