Haber Hakan Safi: "Kerem maaşını bizim şirketten almaya devam ediyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Hakan Safi: "Kerem parasını özel imaj kontratıyla beraber bizim şirketimizden almaya devam ediyor. Benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorlar. Bizim artık sahaya konsantre olmamız lazım. Bir tane Fenerbahçe var. Rakiplerimize odaklanalım." [TRT Spor]

Nasil musade ediliyor anlamiyorum o zaman limit felan kaldirin herkes kafasina gore davransin.

büyük kerizlik niye bir kulüpte forma giyen futbolcuya maaş ödüyorsun ki? Hakan Safi kendi personeline zam yapmaz ama topçuya popçuya para dağıtır...

Bu herif Kocaelispor'a da sponsor herhalde. Ondan ne oldu y*rram diye muzik çaldılar.

adam alanen diyor disardan para veriyoruz diye bu yasak degilmi? iyi ozaman bizde bir kac is adami bulup 3-5 oyuncu onlara aldiralim maaslarinida ödesinler limit hikaye olsun

uefa bu olaya nasıl müdahale etmiyor anlayamıyorum

Anlaşma da herhangi yamuk birsey yok sanırım yoksa bu denli ortalığa dokmezlerdi cunku tff dışında fifa boyutuda var bunun

Adam soruşturma açılsın diye açıklama yapıyor ama kuklalar izliyor

Bu Safi'nin başkanlık hayali var galiba. PR peşinde gibi geliyor bana.

Daha da kimse TFF nin harcama limitinden ve FFP den bahsetmesin. Bunlar aslında kötü şeyler değil; çapsız iktidarsız muhteris başkan ve yöneticilere karşı kulüplerin geleceğini koruyan yaptırımlar ama böyle delinirse hiçbir hükmü kalmıyor.

Ne kadar zengin de olsa, sıradan bir yöneticinin yahut iş adamının böyle 10 milyonlarca Euro parayı bir futbolcunun bir kulüpte oynaması için feda edeceğine -İcardi-Osimhen için bile- ihtimal veremiyorum doğrusu. Vergiden düşemez, inançlı biri de sadaka-zekat desen alakası yok.

Medya elindeyse lobin kuvvetliyse herşey serbest. Bizim ülkede gerçekler değil algılar işler

Geri
Üst Alt