Haber Hakan Safi: "Luis Suarez Türkiye'de gol krallığı sözünü verdi, bende ona para yağdıracağım"

Bu adama bir akıl veren yok mu böyle yaptıkça oy alacağına daha da rezil oluyorsun diye. Seçim yaklaştıkça balatayı sıyırdı. Ne insanlarda ne paralar var ya.

Bu adama bir akıl veren yok mu böyle yaptıkça oy alacağına daha da rezil oluyorsun diye. Seçim yaklaştıkça balatayı sıyırdı. Ne insanlarda ne paralar var ya.
Hocam akıl vermeye çalıştığınız güruh Fenerbahçe kongre üyeleri. 2 sene önce ligden çekilmek için toplanıp bize Süper Kupa hediye ettiler. Kimden ne beklediğinizi hatırlatmak istedim.

Bu arada bence seçimi kazanacak. Aziz Y. tam bir bitik.

aziz şuna haddini bildir

Bir insan düşün her 3 kelimeden biri 'para' ve bunun reklamını yapıyor çok normalmiş gibi. Paradan başka birşey konuşmuyor.

Zuhahaha. Bu nasıl bir herif yav. Rica ediyorum buna özel kolpaçino filmi çekin

Hocam akıl vermeye çalıştığınız güruh Fenerbahçe kongre üyeleri. 2 sene önce ligden çekilmek için toplanıp bize Süper Kupa hediye ettiler. Kimden ne beklediğinizi hatırlatmak istedim.

Bu arada bence seçimi kazanacak. Aziz Y. tam bir bitik.
Yok ya sanmam. Kazanacağı varsa da kazanamaz artık Safi. Yıldız kozunu bile eline yüzüne bulaştırdı daha seçilmeden parasıyla rezil oldu.

Yahu actim en basta bildigin 1 ay Cbaskani diksiyonunun dersini almis bu.

BU KADARI YETER! falan diyor
13 yika cikmasinadaaa,asla iziiiiiiin vermeyecegiz .

Para mı yağdıracakmış :asd::asd::asd:
8819c0e3-56cc-488b-adb5-84fd88f4f464.webp

Böle okudum konuyu

Bu yarpuza iyice ayar olmaya başladım. Öyle antipatik bir herif ki, Aziz bile yanında daha sempatik kalıyor.

Geri
Üst Alt