hakan safi

Karikatür gibi herif insallah seçilir de eğleniriz biraz azizle 20 sene dalga geçtik artık sarmaz onunla uğraşmak

Ali koc ile ayni taktigi yapiyor. Azize yuklenme taktigi var.

Bir de CB konusma tarzinin dersini almis belli, son kelimeden onceki heceyi uzatiyor vs.

Ali koc yapamadi financial fairplay falan o paralarla, sen kimsin de yapacaksin com merak ediyorum.

Tribun vs kapatmam diyor, ilk kufurde cildirir bu adam.

Daha trajik olani(bence) bu gecen gun dedi daha 2 senedir yuksek divan uyesiyim diye. Parayla yukselip baskan olma adayi resmen. Patlamaya mahkum bir mantalite.

Ya bu seçilsin çok istiyorum dostum be. Bu salak beceremez gizli kapaklı iş yapmayı bütün pislik dökülür ortaya

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Ufak ihtimal ama hep diyorum fenerbahce minyatur turkiye gibi

Bolunmus kalabalik kitleleri var her konuda ve cok kolay hayal satin aliyorlar.

Kaybetse bile oylari birbirine yakin tutsun yeterki. Belki sandik katakullisi bile yapar belli mi olur

Valla aziz seçilsin diyodum da bu adam o kadar saçma ki fikrim değişmeye başladı

Olacak o kadar skecinden fırlama gibi
Ne olursa olsun kimse Ali Koc un verdigi sekanslari bize vermeyecek ya. Gokyuzune kirparak bakma etme sonsuz yav.

Aziz burada da kazanamzsa en azindan bir daha asla ortaya cikmaz (fener kitlesi yuzunden olmaz olmaz diyemiyorum)

Dusunsene ilk is kendine pankart yaptirdigini falan 🤣

geçen yıl bu adam dediki ben fenerbahçe’ye bir transfer yapacağım.

bayağı adam denediler hiçbiri gelmek istemedi, sonra gittiler kerem’i aldılar.

osimhen döneminde de alıp hediye edeyim gündemi oluşturdu, uzun süredir tek olayı kendi pr’ını yapmak.

fener başkanı olup kendini birşeylerden korumayı falan mı hedefliyor anlamadım.

bir yorum için 800 bin euro vermiş leaoya diyorlar adamdaki paranın sonu yok belli ki

Daha önceki başkanlardan biri Ali Koç olmasa bir nebze gerilebilirdik. Ya ağır rüzgarda, ya da kulübü batıracak.

Fenerli bir yakinim ile konustum, Ali Koc tayfasi bunun arkasinda diyor yani 10 bin oyu garanti dedi.

Eger oyle olursa Aziz ile cekismeli bir secim olabilir.

Gs, Fb gibi 30-40 milyonluk camiaların başkanlık makamları, milletvekilliği makamı gibidir. O koltuğa oturan, bir nevi gayriresmi dokunulmazlık kazanır. Kendileri ile ilgili karşılaşacakları illegal durumlar karşısında "konu ben değilim, camiaya operasyon yapılıyor" argumanı ile, fanatikleri bir zırh gibi kuşanır bu tip insanlar. Bu sebeple de bu formattaki iş adamları kulüplerin başkanlık/yöneticilik makamına sıklıkla talip olurlar. Tabi bir de kendi tanınırlıklarını arttırmak ve ticaret hacimlerini de büyütmek için. 30 milyonluk bir camianın vereceği boost gibisi mi var, değil mi?

Bu arkadaşımız da muhtemel benzer sebeplerden dolayı bu tarz bir topa girmiş. Gs düşmanlığı yaparak da koltuğu kazanabileceğini düşünüyor.

Bu acınası durum ve stratejiye haydi okey diyelim de, "stadın yapımında kırmızı tuğla kullanılmasına bile tahammülüm yok" cümlesi nedir? Buna çocuklar bile güler. :asd:
Ewa Safi.

Geri
Üst Alt