Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.134
- 12.823
- 1.398
jr ali bu kendini arap şeyhi falan sanıyor heralde bu kadar parası olduğunu falan ben düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Realist biri

Bu oral hiç akillanmayacak
Abd mi olm burası salak mısın sen
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Ya bu seçilsin çok istiyorum dostum be. Bu salak beceremez gizli kapaklı iş yapmayı bütün pislik dökülür ortayaDogru bu arada ring yapti butun gun , 2 kere gordum bunu haftasonu yururken
Ufak ihtimal ama hep diyorum fenerbahce minyatur turkiye gibiYa bu seçilsin çok istiyorum dostum be. Bu salak beceremez gizli kapaklı iş yapmayı bütün pislik dökülür ortaya
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Ne olursa olsun kimse Ali Koc un verdigi sekanslari bize vermeyecek ya. Gokyuzune kirparak bakma etme sonsuz yav.Valla aziz seçilsin diyodum da bu adam o kadar saçma ki fikrim değişmeye başladı
Olacak o kadar skecinden fırlama gibi
Bence alacak, sakasiz. Yuzde 30 diyemem velki ama 25i bulacak.Bu adam başkan olmayı geçtim %30 bile oy alırsa bunların durumu düşündüğümden daha kötüymüş derim.
Ewa Safi.Gs, Fb gibi 30-40 milyonluk camiaların başkanlık makamları, milletvekilliği makamı gibidir. O koltuğa oturan, bir nevi gayriresmi dokunulmazlık kazanır. Kendileri ile ilgili karşılaşacakları illegal durumlar karşısında "konu ben değilim, camiaya operasyon yapılıyor" argumanı ile, fanatikleri bir zırh gibi kuşanır bu tip insanlar. Bu sebeple de bu formattaki iş adamları kulüplerin başkanlık/yöneticilik makamına sıklıkla talip olurlar. Tabi bir de kendi tanınırlıklarını arttırmak ve ticaret hacimlerini de büyütmek için. 30 milyonluk bir camianın vereceği boost gibisi mi var, değil mi?
Bu arkadaşımız da muhtemel benzer sebeplerden dolayı bu tarz bir topa girmiş. Gs düşmanlığı yaparak da koltuğu kazanabileceğini düşünüyor.
Bu acınası durum ve stratejiye haydi okey diyelim de, "stadın yapımında kırmızı tuğla kullanılmasına bile tahammülüm yok" cümlesi nedir? Buna çocuklar bile güler.![]()