hakan safi

Feneri fenerlilerden daha çok takip ediyorsun yav :asd:
Yok ya herifin 3 4 goruntusunu x te izleyince dosuyor onume cikani blokluyorum vs ama su bay bayi gorunce 5 kere izliyorum,inanilmaz bir sey

Ucundan takip ediyorum tabi, semtimde neler yasanabilir diye

Aksama aciklayacagi iki isim
Kaleye Wakabayashi
Hucuma Tsubasa

aziz pes edene kadar her gün şu şekilde transfer mi açıklayacak bu adam

İçerdeki maçı lütfen karlı zemine denk getirin conte özlemiştir. Bizde kaymayı özledik

akşam greenwoodu açıklasa bile alabileceğini sanmıyorum
bence hakanı açıklayacak

Conte
Suarez
Lewandowski/Guirassy
Merih
Hakan
Greenwood

Oha

Hepsine falan degil tabi ya, isine gelene ya da gercek ise. Ozellikle ustteki Conte soylentisi dogru ise.
Böyle başkanlık kampanyası mı olur yahu, adama gidiyorsun aldığının 2 katını veriyorsun o da sana tamam diyor ama kulübün haberi yok.

Ortada kulübün hayrına birşey yok Suarez kim de 10-15 maaş teklif ediyorsun mesela, bu adam Conte’ye 20 vericem demiştir ki İtalyanların para kazandığı yok zaten 5-10 versen kapında yatarlar.

Böyle başkanlık kampanyası mı olur yahu, adama gidiyorsun aldığının 2 katını veriyorsun o da sana tamam diyor ama kulübün haberi yok.

Ortada kulübün hayrına birşey yok Suarez kim de 10-15 maaş teklif ediyorsun mesela, bu adam Conte’ye 20 vericem demiştir ki İtalyanların para kazandığı yok zaten 5-10 versen kapında yatarlar.
O soylemlerin elle tutulur ya da mantikli kismi yok zaten, ama tek parayla kesin cozer diyebilecegi kisim TD(ya da free-agent oyuncu) Isine gelirse aziz kullanir oralari onu diyorum sadece.

Safi yoksa bastan asagi garip,hic gormedigim bir secim kampanyasi yurutuyor.

bu mevzuda dikkate alınacak tek şey rekabet ortamı, aziz de alay etmiş ben de mbappe’yi getireceğim demiş ama rekabet güçlendirir.

dursun 4 senedir metin öztürkle devam ediyorken karşısına rakip bile çıkmyor, başarının yönetime direkt yazacak tek tarafı osimhendi bu sene o da sermaye arttırımından gelen yani senin benim param ve florya ile alındı.

3 ay bekleyip 30a uğurcan almak falan övülüyor, tarihin en kötü durumunda galatasaray kongresi.

Popülist futbol ortamı için dahi aşırı popülist kaldı Safi bey

Safi sayesinde fener camiasinin gene kafaya format atmis olmasi hayret verici gercekten bu arada.

Geri
Üst Alt