hakan safi

Sacma gelsede safinin varligi muhalefet olarak(ya da zit guc diyelim) azizi is yapmaya zorlayacak. (Dogru is demiyorum, kendi yollariyla is yapmak diyorum)

Bu aynen onumuzdeki sene tahmini MAA vs Koc karsilasmasinda da olacak.

Iki camiadaki net karakteristik farkliliklari kenara koyarak:

Ironik sekilde bizde tamamen yokolan bir konsept bu. Mevcut yonetimi ittirecek, salmasini onleyecek ya da "yahu yapariz tamam ama simdi degil, sonra bakariz" moduna izin vermeyecek muhalfet kesinlikle yok bizde bugun baktigimizda.

Acaba ali koca muhtaciz sarkisi ayarlayan organizmada safi kendine olaki kazanmasi(minik ihtimal) durumunda hangi sarkiyi soyletecek?

Ya da fbtv de secim ayni gun diye Real Madrid Perezden yalan tebrik mektubu cikacak mi yone ortaya?

Deli deli sorular.

Oo tribunler yerlerini almaya baslamis bile tezahurat noktalarinda

Youtube chatkerindeki bir yorum

"HACIZ yildirim disari!"

Bu kazanacak seçimi bence. Her yerde pr ı yapıldı. Bunlar paralı başkan severler...

Safi eldeki adamları yüksek bonservis gösterip satmaya çalışacak acuna iki adam satıp maaşlarında açıktan ödeyip bonservisi yüksek tutacak plan bu gibi buna rağmen o paraları çıkaramaz Greenwood işi hayatta olmaz Suarez zaten olmaz keşke secilse de eğlenceyi gorsek

@Alper Altun bu konuda mi goy goy yapacagiz panayir secim icin?

Aziz kazanır diyordum ama Safi'nin bu oyuncu açıklama işi kulüpleri ile görüşmemiş olsa hatta kulüpleri yalanlasa bile Safi'ye oy kazandırmış gibi. O yüzden belli olmaz. Çok büyük sallasa bile Safi veya Aziz gelse bile Fb daha da güçlenecek gibi sonuçta santrafor alacaklar, belli başlı yatırım yapacaklar her türlü. Bunun bilincinde olmak lazım. İş yine bizde biter.

Geri
Üst Alt