Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 29.800
- 25.187
- 2.988
Parayı aldı şimdi kendini kurtarıyor Fabrizio. Sürecin kazanan isimlerinden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Actim engelini cücükŞu an duydum seçim kampanyasında oyuncularla olan menajer süreçlerinde toplamda 15-20 m euro arası para dökmüş.
Hem para kaybetti hem seçimi kaybetti.![]()
Son kez ...
Cok , ama saklabanlara gulmeden edemeyiz.gündeminde fenerbahçeden başka bir şey var mı
Dostum bu ne. Rumuzun pembe yapılıp, attığın iftiranin hesabı sorulmaliKonu sahibi Alper admin olduğu için Hakan Safi'nin başkan olamaması nedeniyle üzüldüğüne eminim. Elbette bana yar olmadı Ali Koç ve Sadettin Saran sonrası başkanlık konularım rafa kalktı ama gördüğüm kadarıyla Alper admine de yar olmadı..![]()
![]()
üyeleri darlamaDostum bu ne. Rumuzun pembe yapılıp, attığın iftiranin hesabı sorulmali
Şaka yapıyorum hocam ciddi değildi. @sorry Alper adminDostum bu ne. Rumuzun pembe yapılıp, attığın iftiranin hesabı sorulmali
Tamam dostumüyeleri darlama
Kendiside yolunmak icin kollarini acti denebilir ama. Sov yapmak yerine ciddiyetli durusu olsaydi oyle bagirip cagirmadan belki sansi vardi.Bu vatandaşı çok güzel kekleyip yoldular