hakan safi

Bi tel no alabilir miyiz arkadaşım soruyor da
Onur'um hatırlar mısın sen bekarken Mersin'de kadınlarla takılmaya gidiyoduk.2. defa gittiğimizde daha sonrasında başka yere gidelim demiştin.O olayda kadının seni 2. görüşünde sana Asansör Düğmesi diye seslendi ve telefon rehberine de öyle kaydettiği için başka kadınlara gitmiştik :D

Onur'um hatırlar mısın sen bekarken Mersin'de kadınlarla takılmaya gidiyoduk.2. defa gittiğimizde daha sonrasında başka yere gidelim demiştin.O olayda kadının seni 2. görüşünde sana Asansör Düğmesi diye seslendi ve telefon rehberine de öyle kaydettiği için başka kadınlara gitmiştik :D
Senin ben ardını döveyim….

bu ismail kartalı getirir gibi, en çok bizi o zorlar bence. Umarım aziz seçilip aykut kocamanla devam ederler.

Bunun seçilmesini istiyorum. Bugün FB kerem konusunda ceza yiyorsa bunun hava atma sevdası yüzünden yiyor. Açık açık Kerem’de böyle yapmasaydık. Asensio’yu alamazdık diyen insan. Konuşmasına bakınca da insan daha bir umutlanıyor. Söylediği sözün nereye gidebileceğini bile tartamayacak biri. Yapıyı bu kardeşiniz kurar falan diyor. Bunun sonra başarı gelse nereye taşınacağını bilmiyor adam.

Neyse Aziz’in yine bir çevresi, mantığı falan var. Bu seçilsin atanamamış Ali Koç gibi takılır 1 seneye de FB’ye sağlam cezalar yedirir

bu adamı destekliyorum, gelsin ve fb' nin batışını izleyelim

Hem bu hem de Aziz feneri batıracak potansiyelde kurumsallık, plan program düşünmeyen kafa yapısındalar. O yüzden kafam rahat.

Secilecegini sanmıyorum fakat mucize olur ve seçilirse seneye humeyninin geri dönüşü demek olur bu ,cunku arkadan itekleyen oymus

Bunun abisi varmış 1 yıl büyük Atakan Sinan Safi ve kendisi GS'li imiş. Vay arkadaş bu zenginlerin de maşallah her takımı tutan kişileri var mesela RAMS'ın sahibi ailede de vardı böyle bir durum. Ulan kardeşi Fb'ye para harcarken bu hiç GS'ye para harcarken görmedik.

Geri
Üst Alt