hakan safi

Lewa'ya yıllık 20 milyon Euro teklif etmiş. Lewa seçimi kazanırsa ciddiye alacakmış teklifi. UEFA'dan cezayı hiç takmayacak galiba.

Benim anlamadığım şu UEFA diyor ki kulübe para aktarmanın bir limiti var, yani sınırsız bağış yapamazsın, sınırsız para girişi sağlayamazsın.

Bu durumda safi nasıl yıldız transfer edecekmiş, nasıl ödeyecekmiş? Bahsettiği oyuncular: Guirassy 40 m + 10 m maaş, Lewa 10 - 15 m maaş + imza parası, Greenwood 50 m + 10 milyon maaş, ayrıca Merih ile Hakan’ın maaşları da toplamda 15 m civarında. Birde eldeki oyuncuları maaşı toplam 150 m

UEFA’nın buna artık bir el atması lazım..

Benim anlamadığım şu UEFA diyor ki kulübe para aktarmanın bir limiti var, yani sınırsız bağış yapamazsın, sınırsız para girişi sağlayamazsın.

Bu durumda safi nasıl yıldız transfer edecekmiş, nasıl ödeyecekmiş? Bahsettiği oyuncular: Guirassy 40 m + 10 m maaş, Lewa 10 - 15 m maaş + imza parası, Greenwood 50 m + 10 milyon maaş, ayrıca Merih ile Hakan’ın maaşları da toplamda 15 m civarında. Birde eldeki oyuncuları maaşı toplam 150 m

UEFA’nın buna artık bir el atması lazım..
Ya UEFA'dan cezayı yiyece Avrupa'ya gitmeyecek yada dedeiği çoğunu yapmayacak. Merih'te 6 ay önce Arabistan'daki takımıyla yıllık 15 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzaladı. Acaba kaça anlaştı ve o takımın bundan haberi var mı?

Safi lewa falan menajerlere de kendi ismini yazdırarak oy peşinde

alacaksa forvete basacaksa parayı Lewa'ya bassın 38 yaşına gelmiş.

Ya UEFA'dan cezayı yiyece Avrupa'ya gitmeyecek yada dedeiği çoğunu yapmayacak. Merih'te 6 ay önce Arabistan'daki takımıyla yıllık 15 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzaladı. Acaba kaça anlaştı ve o takımın bundan haberi var mı?
Zaten yıllardır bunu yapıyor limiti aşıyor, sevgi limiti tanımaz diye. UEFA’nın ceza vereceğini sanmıyorum.

Merih’in kiralık olarak anlaştığını düşünüyorum maaşının yarısını ödeyecekmiş.

Safi umarım seçilir. Fenerbahçe’nin sonunu getirecek potansiyel var kendisinde

Zaten yıllardır bunu yapıyor limiti aşıyor, sevgi limiti tanımaz diye. UEFA’nın ceza vereceğini sanmıyorum.

Merih’in kiralık olarak anlaştığını düşünüyorum maaşının yarısını ödeyecekmiş.
Uefa limitleri aşınca ceza yersin. TFF ile aynı değil. Kulübü yeni sözleşme imzaladığı oyuncuyu niye kiralık versin bir de maaşının yarısını ödeyerek?

Uefa limitleri aşınca ceza yersin. TFF ile aynı değil. Kulübü yeni sözleşme imzaladığı oyuncuyu niye kiralık versin bir de maaşının yarısını ödeyerek?
Uefa ceza verirse ki hala net degil limit asimindan degil aslinda sözleşme mevzusundan verecek yani oyuncuyu kulup aliyor ama komple maaşını adamin şirketi veriyor ,muhtemelen vaat ettiği transferler icinde ayni şeyi düşünüyor oyuncuyu alirim maaşını kerem gibi şirketinden öderim uefayida rusvet vs ile hallederim diye dusunuyor ki cokta yanlış degil uefa oara cezasindan fazlasını vermez bence hakettikleri daha fazla ama rusvet gibi şeylerle para cezasiyla yırtıyolar ki dediğim gibi daha kerem icin uefa ceza bildirmedi sadece söylenti var

Conta ya 15 m teklif etmiş sezon başı ,

EYVAHHH FB YÜZYILI

Safinin seçileceği yok

Haberle de traş

fb ye uefa’nın ceza vereceğini sanmıyorum rüşvet , safi sponsorluğu , safinin akp siyasi bağlantıları vs derken bir şekilde hallederler. fb nin bugüne kadar limit aştığı için uefa'dan herhangi bir ceza aldığını gördük mü bunu soruyorum ?

bonservisini kulüp karşılar maaşını , imza parası , bonusları vs. safi holding üstlenir eğer safi seçilirse.

Merih konusunda ben söylemiyorum tüm fb li muhabirler söylüyor. Kiralık olarak anlaşılmış, maaşın yarısı ödenecekmiş.

Bize safi düşmanlık yapan adamlar geldiği sürece bizimkiler hırs yapıyor ve rezil ediyorlar bunları... gelen kim olursa Galatasaray düşmanı olmalı ve açıkça bunu göstermeli...

fb ye uefa’nın ceza vereceğini sanmıyorum rüşvet , safi sponsorluğu , safinin akp siyasi bağlantıları vs derken bir şekilde hallederler. fb nin bugüne kadar limit aştığı için uefa'dan herhangi bir ceza aldığını gördük mü bunu soruyorum ?

bonservisini kulüp karşılar maaşını , imza parası , bonusları vs. safi holding üstlenir eğer safi seçilirse.

Merih konusunda ben söylemiyorum tüm fb li muhabirler söylüyor. Kiralık olarak anlaşılmış, maaşın yarısı ödenecekmiş.
Tamam. Öyle diyorsan bu arada evet aldı Fb kadro kısıtlaması Ffp aldı. Biz de aldık. PSG,City gibi takımların ceza aldığı ve bahsettiğin tarz bir işi yapamadığı noktada Fb'nin yapıp ceza almayacağına inanıyorsan o senin düşüncen. Aynı muhabirler daha önce Guirassy ile ilgili de bitti diyorlardı. Geçen sene getirdikleri Sötloth'u vb. hiç girmiyorum zaten.

Saha dışı açısından kim daha sıkıntılı olur diye tartışmalar varda, o tarafta kim olursa olsun yine zaten biz her koşulla mücadele edeceğiz.

Ama saha için bence bu adam gelsin daha iyi, paso sallıyor. Hiç bir plan programı olmadığı belli.

Ha başarır ya da başaramaz ama Aziz beyin 1 senedir bu dönemin planını yapıyor olması büyük ihtimal. İlk başkan olduğu dönemden önce başkanlığa 5-6 sene hazırlık yapmış birinden bahsediyoruz diğer tarafta. Bence buna dikkat edelim.

Taraftarını güzel uyutuyor.

Geri
Üst Alt