hakan safi

An itibarıyla güm güm patlıyor yarın gidişatı belli olur.

7 sene Ali Koç başkanlık yaptı bunlara kulübe ne paralar soktu da kılıfına uydurdu. Komik geliyor bana para muhabbetleri. Bu havasını basmak için yaptığı her usulsüzlüğü anlatıp ceza yedirtir bir de.

Bu adam gerçekten imaj hakları sözleşmesini kendi buldu sanıyor galiba. O imaj hakları sözleşmesinin de bir mantığa dayanması oyuncunun gerçek maaşının bir oranın da olması gerektiğini falan bilmiyor herhalde. Cİty, Psg vb. kulüpler ceza aldılar bu yüzden. Messi, Ronaldo örneği veriyor ama onların mevcut takımları zaten Uefa içinde değil bunu da bilmiyor herhalde.

Son düzenleme:
Bu heriften fb'yi ligde 4.yapacak başkan vibe'ı alıyorum.

Gereksiz küçümseniyor, ben salladığını falan düşünmüyorum. Çok parası olan adamdan ne çıkacağı belli olmaz. Karşısında aziz yıldırımın olması iyi oldu aziz dışında herkese karşı kazanabilirdi muhtemelen bu söylemleri ile, ama aziz bunu ezer. Ali koç döneminde de 7 yıl şampiyon falan olamadılar ama beni her yıl sinir etmeyi başardılar hiç bir başarı olmadan bir sürü isimin gelmesi yeniden kadroların kurulması rahatsız ediyor beni.

Seçime kadar roma greenwoodu alirsa komik olur.

Greenwood açıklayamazsa kazanamaz zaten

Gereksiz küçümseniyor, ben salladığını falan düşünmüyorum. Çok parası olan adamdan ne çıkacağı belli olmaz. Karşısında aziz yıldırımın olması iyi oldu aziz dışında herkese karşı kazanabilirdi muhtemelen bu söylemleri ile, ama aziz bunu ezer. Ali koç döneminde de 7 yıl şampiyon falan olamadılar ama beni her yıl sinir etmeyi başardılar hiç bir başarı olmadan bir sürü isimin gelmesi yeniden kadroların kurulması rahatsız ediyor beni.
Ewa Safi 🎈

19:07'de açıklanacak sanırım transferler.

Hakan Safi'nin adaylık sürecinde harcadığı para 420 M₺. (Ferudun Niğdelioğlu)

Geri
Üst Alt