hakan safi

İmaj hakkı sözleşmesi yapıp hepsini üstlenecek babayiğit var mı demiş haklı olarak. Aziz’de bir ton güçlü adam var üstlensinler diye, bu adamın kazanma ihtimali oluşmasının tek ihtimali çılgın transferler yapacağına inandırmak, başka şansı yok.
İmaj hakkı sözleşmesi de bir mantığı genel maaşına göre bir oranı olması gerekiyor diye biliyorum Yoksa bir çok kulüp bunu kullanabilirdi herhalde. Kazanmak için dediğin gibi başka şansı yok. Hatta belki gelecek için bu PR yapıp kazanamazsa seneye ben gelsem bu oyucnularla anlaşmıştım demek olabilir amacı.

böyle devam ederse nihat özdemir ve aziz safiporta uyuşturucu baskını yaptırtacak :D

İmaj hakkı sözleşmesi de bir mantığı genel maaşına göre bir oranı olması gerekiyor diye biliyorum Yoksa bir çok kulüp bunu kullanabilirdi herhalde. Kazanmak için dediğin gibi başka şansı yok. Hatta belki gelecek için bu PR yapıp kazanamazsa seneye ben gelsem bu oyucnularla anlaşmıştım demek olabilir amacı.
Hayatın olağan akışına aykırı olmaması lazım da yoruma açık bir olay hala, Fenerin Kerem transferinden ciddi yaptırıma uğraması lazımdı yoksa.

Hayatın olağan akışına aykırı olmaması lazım da yoruma açık bir olay hala, Fenerin Kerem transferinden ciddi yaptırıma uğraması lazımdı yoksa.
Seten bu gün yayında o konu açıldığında Uefa'nın bu konuda uyardığını ve sözleşmeyi düzletmeleri gerektiğini söyledi. Bilemiyorum. O zaman Uefa'nın hiç bir limiti dikkate alınmaz herkes o yoldan işini görür ceza olmazsa. Her seferinde de emsal olarak gösterilir. Karışık işler.

Seten bu gün yayında o konu açıldığında Uefa'nın bu konuda uyardığını ve sözleşmeyi düzletmeleri gerektiğini söyledi. Bilemiyorum. O zaman Uefa'nın hiç bir limiti dikkate alınmaz herkes o yoldan işini görür ceza olmazsa. Her seferinde de emsal olarak gösterilir. Karışık işler.
Uefa karaktersiz bir oluşum, hakedene hakettikleri cezaları verdiklerine pek şahit olmadım.

secimi kazanır sporting 80 m isterse napacan

herifin kulübüyle tek kelime konusmamis

transferi bitirdim diyo

denyo

Hakan Safi: "Bakın sözümü tutacağımı söyledim size, biz önce kadro kalitemizi çok yüksek seviyeye getireceğiz. İşte ilk bombayı söylüyorum, bugünden sonra devamı gelecek. Luis Suarez ile konuştuk anlaşma sağladık, transferi bitirdim."

Ilerdeki saatlerde Sporting bir tane metin yayinlarsa gorecegim

Bu ne ya

Hakan Safi'nin adaylık sürecinde harcadığı para 420 M₺. (Ferudun Niğdelioğlu)

secimi kazanır sporting 80 m isterse napacan
Zaten isteyeceği bu Sporting'in. Bu kulüpler anasının gözü kulüpler bizim Can Uzun'u alamayacağımızı düşünme sebebimde bu. Frankfurt yabancı sınırını bilir ona göre istediği rakamdan fazla inmez mesela.

Imkansiz bir adam ya, stad bizim projemiz falan filan

Cumartesi harika olacak bunlarin karsilikli konusmalari.

1000055826.webp

Trene yetisemiyorsunuz...
Demir yollariyla gorusuyoruz
EK SEFERLER KOYDURTACAGIZ

Adam fabrizioyu gösterip gördünüz mü beni konuşuyor diyor :D

Tamamen pr amaçlı çıktı kazanamayacağını kendiside biliyor. Bol keseden sallıyor şunla anlaştım bunla anlaştım diye

Uefa konusunda aylardır bende söylüyorum herifler sponsor adı altında rusvet yiyen bir kuruluş yani fenere ceza gelmez ama misal biz olsak ceza gelirdi cunku bizde kimse cebinden 5 kuruş rusvet vermezdi

Geri
Üst Alt