Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.174
- 24.200
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur bahsetmişti bu 40 milyon Euro işinden. O zamanda forumda bir çok kişi 40 milyon Euro ekstra priminin imkansız olduğunu formadan alınacak pay ile o gelirim olduğu söylenmişti.
Ne zaman bahsetti?Erden Timur bahsetmişti bu 40 milyon Euro işinden. O zamanda forumda bir çok kişi 40 milyon Euro ekstra priminin imkansız olduğunu formadan alınacak pay ile o gelirim olduğu söylenmişti.
anlaşma detayları tam açıklanmadığı için bir türlü bulamıyordum ama erden timur açıklamış sağ olsun. puma ile anlaşmamız senelik 5 milyon. yani toplamda 25m euro bir anlaşma ama 1 milyon forma satışı yapıldığı takdirde her sezon 40-50m euro ek ödeme yapacak puma. 40 kabul etsek bile 5 yılda 200m euro inanılmaz bir para.Ne zaman bahsetti?
Böyle bir açıklaması vardı.Puma anlaşmasını yaptım. Bu sezon 720 bin forma sattık. Çoğu zaman da forma yoktu. Bir milyon forma sattığımızda senelik 50 milyon dolar fark olacak
bu erdinç ve heyeti yasaklanmıştır
Forma almadın anca konuşuyonulan dursun hayatınız yalan be.
almadığımı nerden biliyon at kafası. kendim ve 3 arkadasa doğum günü hediyesi forma aldım bu sene.Forma almadın anca konuşuyon
Geçen seneki havamız yok maalesef adminim.Formalar sadece Turkiye'de satilmiyor.
1 milyon zor bir hedef ama gecen sene 700 bin satildigini unutmayalim.
Erden Timur: ''Bu sezon 700 bin forma sattık, çoğu hafta formamız yoktu formamız olsaydı 1 milyon formayı çok rahat satmıştık!"
Açıklamanın nerede olduğunu ben mi göremiyorum?anlaşma detayları tam açıklanmadığı için bir türlü bulamıyordum ama erden timur açıklamış sağ olsun. puma ile anlaşmamız senelik 5 milyon. yani toplamda 25m euro bir anlaşma ama 1 milyon forma satışı yapıldığı takdirde her sezon 40-50m euro ek ödeme yapacak puma. 40 kabul etsek bile 5 yılda 200m euro inanılmaz bir para.
1 milyon forma satışı bana da zor geliyordu ama geçen yılki tedarik sorununa rağmen 800bin sattığımız düşünülürse ve taraftarı motive edecek bir sayaç vs kullanılırsa bence çok olası. ayrıca, anladığım kadarıyla en üst fiyat bandındaki formadan 1 milyon satış da şart değil. 1500tl'lik forma da dahil. tarihteki tartışmasız en iyi sponsorluk anlaşması diye düşünüyorum.
3 Temmuz 2024 14:55 · shinamira
Böyle bir açıklaması vardı.
Açıklamanın nerede olduğunu ben mi göremiyorum?
Bir sözlük yazarı yaptı diyor da nerede yaptı
Ayrılırken ki basın toplantısı açıklamasının içerisinde yapmış.Puma anlaşmasını yaptım. Bu sezon 720 bin forma sattık. Çoğu zaman da forma yoktu. Bir milyon forma sattığımızda senelik 50 milyon dolar fark olacak.
Ayrılırken ki basın toplantısı açıklamasının içerisinde yapmış.
![]()
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, görevine devam etmeyeceğini açıkladı
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı camia içindeki kötü siyaset nedeniyle görevine devam etmeyeceğini söyledi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr