Hakan Şükür Bu Sefer Kovulmuş

Efsanenene sahip cik ey taraftar, birkerede politik acidan bakma. Taraftar olun la bir kere, su sikeciler gibi birkerede biz söyle organize olsak su konularda. Galatasarayli yorumculari, gazetecileri cok kolay harciyabiliyorlar.

(Beni bilen bilir agir solcuyumdur, gezide dediklerini unutmadim.)

tamam belki cok gol atmis olabilir, ama adam degil lan bu, neden sahip cikalim ki

Efsanenene sahip cik ey taraftar, birkerede politik acidan bakma. Taraftar olun la bir kere, su sikeciler gibi birkerede biz söyle organize olsak su konularda. Galatasarayli yorumculari, gazetecileri cok kolay harciyabiliyorlar.

(Beni bilen bilir agir solcuyumdur, gezide dediklerini unutmadim.)

bir insanın efsane olarak kalabilmesi için bu kadar aleni bir şekilde politize olmaması ve bundan dolayı insanların irreti duymaması gerekiyor renkdaş. hakan bu yolu kendi seçti. benim için bu kulübe hizmet etmiş iyi oyunculardan biridir. hizmetleri için teşekkür ediyorum kendisine. bundan başka bir değeri de yok gözümde.

Ne efsanene sahip çık?

O bu tercihi kendisi yaptı. Kestaneliği seçti.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Aslında Tümerle Şansalı da kovsalar. Demirkol, Önder Özen, Uğur Meleke yapsalar. Gerçi Önder Özen olmaz da Alpay olabilir.

İşinize gelmedimi cemaatçi işinize geldimi kral oluyor. Siyasette ne yaptığı neye taptığı zerre umurumda değil. Özel hayatında yanlış kişilerin peşinden koştu o ayrı ama bu klübe verdiği hizmetler takdire şayandır. İyiki bizde oynamışsın. Her zaman kral kalacaksın.

Ona bir jübileyi çok görenler onu klüpten kovanlar utansın.

bu taraftardan hiç bişey olmaz.Ulan bir tane emektarada sahip çıkın utanmazlar ingilizmisin olum lafa bak 'kestaneciymiş' siyasi kimliğiyle futbolculuğunun ne alakası var cahil sonrada galatasaraylıyım diye geziyorlar

It ,iti isirmaz denir; lakin bu kez it , iti fena isiriyor .

Kral ne koymuş bazilarina ya

Discovery cihazımdan gönderildi

Hakan Şükür' un yedi sülalesine yetecek parası olabilir bu bambaşka bir konu. Asıl tartışılması gereken ülkenin geldigi durum. Ya bana biat edersin, benden olursun ya da sana yasam hakkı tanımam zihniyeti kol geziyor. Ve bu hiç utanilmadan, sıkınilmadan göz göre göre yapılıyor. Ülkenin resmen çivisi çıkmış.

Geri
Üst Alt