Hakan Şükür: ''Fenerbahçe'yi ele geçirmek istediler''

İyi de bu işi cemaat yaptı denilmiyor mu zaten? Hakan Şükür de cemaatçi, AKP'den ayrıldı hatta o yüzden. Ben anlamadım bu açıklamayı, konuşmalarının sonunu başını falan kestiler böyle manasız bir haber mi çıktı acaba ortaya?

Tayyip ve oğlunun şikecileri ele geçirmek istemesi yalan mı?

İyi de bu işi cemaat yaptı denilmiyor mu zaten? Hakan Şükür de cemaatçi, AKP'den ayrıldı hatta o yüzden. Ben anlamadım bu açıklamayı, konuşmalarının sonunu başını falan kestiler böyle manasız bir haber mi çıktı acaba ortaya?
Hemen yargısız infaz yapiyoruz anlamadan bilmeden bu adam cebinden para çıkartıp genç futbolculara dağıtiyordu kimse gibi Galatasarayı satmadi o günlerin hatrına anlamadan dinlemeden susuyorum.

forumda okuduğunu anlamayan çok ya da başlığa bakıp atlayan çok

adam "şike yok mesele fenerbahçeyi ele geçirmekti" falan dememiş ki , rte ve oğlunun ortaya çıkan tapelerde fb kongresi zamanı yaptıklarını kastetmiş

Kes $aban kes!Tum saygimizi,sevgimizi korelttin once su siyaset islerine girip sonrada the cemaatin sozcusu olarak.Efsane futbolcuydun kestane adam oldun.

Yanlis konusmus olabilir,ortada kaldigi icin bir taraflara yaranma istegi olabilir,inede kralligindan bisey kaybetmez,o her zaman kral hakan sükür

dıyor ki GS taraftarı cepte oyları benım ılerde FB taraftarına da sırın gözuktum mu tmm dır.ıyı futbolcuydu çok emegı var ama futbolcudan sıyasetçı olmaz.

Kendisinin futbolculuğuna inanılmaz saygım var. Tartışmasız türkiyenin en iyi forveti idi...

Ama insan olarak günahım kadar sevmem.

Menfaatçi çıkarcı içten pazarlıklı bir insan oldugunu düşünüyorum...

RTE nin bir yerini yaladı Fethullah efendi nin talimatlarıyla milletvekili olabilmek için . Sonuçda bedavadan yattıgı yerden 15 milyar maaş ömür boyu sınırsız imkanlar..

Ama yetmedi gitti Milletvekili iken para için Digitürk e çalısdı yorumculuk yaptı.

TBMM ye 365 günün 5 günü uğramadı hiç bir öneride bulunmadı katılması gereken toplantı vs lerin % 90 ına mazeret gösterip katılmadı..

Kim mikrofon uzatsa "Ben bilmem Büyüklerim bilir" "Büyüklerim ne derse doğrudur" dedi

Sonra Fethullah ile RTE nin arası açılınca istifa etti .

Başladı zamanında yalakalık yaptıgı ekmek yediği kaba pislemeye

Şimdide Fenerbahçeye oynuyor...

tapelere bakıp Fenerbahçeyi elegeçirmek istediler diyebiliyorda.

aynı tapelere bakarak FB şike yapmısdır diyemiyor..

Ben onu hep futbolcu zamani ile hatirlayacagim, icimin yanmasini ve ona kizmayi ve küsmeyi istemedigimden.

Cemaat da seni ele gecirmis malesef.

Bazıları medyanın gazına gelip hemen atlamış, adam bunları kastetmediğini medyanın bazı cümleleri çekip aldığını sölemiş,

baransu'nun dediğine göre hakan şükür 25 aralık sonrası çıkan tapelere göre, hükümeti kastederek birilerinin

şikecileri ele geçirmek istediğini kastetmiş, hatta o sıralaradaki bazı tapeler şikeciler ve rtenin oğlu hakkındaymış,

hangi hükümet bağlantılı kisinin seçim listelerine girdiği falan filan anlattı bişeyler,

baransu 2-3 yıldır ben ne iddia ettiysem hakan şükür de aynısını söyledi diyor..

Geri
Üst Alt