GSC Portal Hakan Şükür: ''Prandelli'ye Türk yardımcı gerekli''

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
HAKAN.jpg

Efsane golcülerimizden Hakan Şükür Monaco'da ki ''altın ayak'' ödül töreni öncesinde verdiği röportaj da Galatasaray'dan Prandelli'ye, devam eden şike sürecinden, federasyon başkanlığına kadar önemli açıklamalarda bulundu. İşte ''kral'' ile yapılan o röportaj...

Detaylar GSC Portal'da!

h. sükür gelmeli

hem assistant, hem forvet antrenörü olarak çok faydali olur bizim için.

Bir zamanlar TD miz yoktu Kral macta hem oynadi hem TD lik yapti şampiyon olmustuk :)

Kısa vadede böyle bir düşüncem yok. Olmamasının sebebi benimle alakalı değil. Yani söylediğim şeyler sizin olmanızdan ziyade oradaki adayların, oradaki yapının nasıl belirlendiğiyle alakalı. Yani bugün için sizlik değil. Kimse, kimseye gökten zembille makam vermiyor. Ülkemizde özerk diye anılan yerlerin seçimlerinin nasıl olduğu noktasında birçok şaibe var. Bunu herkes söylüyor. O açıdan ben çok kısa süreli böyle şeyler düşünmüyorum.
Çok doğru söylemiş.

Takıma muhalifleri doldurmayalım şimdilik.Tayyip gitti mi düşünürüz.Zaten kendisi de demiş düşünmediğini.

Hakan gelsin isterim yardımcı olarak ama gelirse hükümet ile daha fazla ters düşeriz. O yüzden şimdi olmaz bence.

Taptap

O toplantıya gidince hükümet yanlısı mı olunuyor.

Ya ne olunuyor?Ünal Aysal'ın muhalif olduğu da nereden çıktı ben anlamadım.Ben hükümete salladığını görmedim.Yönetiminde Emir Sarıgül,Candan Erçetin ve Mehmet Karlı gibi muhalifler vardı o kadar.Ortadan gidiyordu gördüğüm kadarıyla.

Ya ne olunuyor?Ünal Aysal'ın muhalif olduğu da nereden çıktı ben anlamadım.Ben hükümete salladığını görmedim.Yönetiminde Emir Sarıgül,Candan Erçetin ve Mehmet Karlı gibi muhalifler vardı o kadar.Ortadan gidiyordu gördüğüm kadarıyla.
İlla sallaması mı gerekir. Ben eminim Ünal Aysal hükümet ve o zihniyete sahip olanlara karşı muhalif.

ligtv'de bize atip tutuyordu

bakiyorum akp'den cikinca akli basina gelmis biraz

ama senin yaptigin yalakaliklari da unutmadik, unutmayacagiz.

Geri
Üst Alt