Hakan Şükür ve Arif Erdem Dahil 2750 Kişi Üyelikten Düşürüldü!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar'ın iddiasına göre Galatasaray'da acil toplanan yönetim kurulu aralarında Hakan Şükür ve Arif Erdem'in de bulunduğu 2750 üyenin üyelikten düşürülmesi kararını aldı.

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar 10m10 minutes agoMore

Son dakika.. Hakan Şükür ve Arif Erdem ile beraber 6 yıldır aidatlarını ödemeyenlerin üyelikleri düşürüldü.. Detaylar Milliyet ve Skorer'de

Goooooooooooolllllll

İşte elitlik budur, aidat ödememek.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Sağlam temizlik oldu bence.. Şer görünende hayır vardır derler.

Şimdi o sayıda yeni üye alsınlar. Ben talibim mesela.

hayirli oldu en azindan biraz, 2750 gereksiz kisiden kurtulduk

ama keske önceden böyle karar verilseydi

Bu bilgi eger dogruysa harika bir temizlik demektir

Ama ben zannetmiyorum ,baska bir tedbirdir bu ,ihrac degildir

Doğruysa güzel oldu açıkçası.

hayırlı karar oldu hem üye ol hemde 6 sene aidat ödeme.inşallah o 2750 kişinin yerine diyet ödeyeceğim diye çomar sürüsü yerleştirilmez.

Oh mis gibi rahatladım işte bu ya..
Elit dedeler azaldı biraz desenize..

Bu çok iyi iş işte helal turşun :) :oley:

Dursun bu kovulan 2750 kişinin yerine kendi adamlarıyla doldurmasın kulübü. Aziz styla.

bb7f158c73f7a6235c1451f496c489b3.jpg

Hakan Şükür ve Arif Erdem' in FETÖ' cü olmasının ihracı gerektirmediğini ama aidatlarını yatırmazlarsa gözlerinin yaşına bakılmayacağını öğrenmiş olduk.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Bu arada uçaktan yeni indim ama öğrendiğim kadarıyla bu sadece bir teklif, henüz kovulan kimse yok. Umarım tüm tüzük maddeleri uygulanır.

Elitler parayı ödememiş mi? :D
Sizin ben cibilliyetinize be hem aidat yatırma utanmadan el kaldır seçimlere katıl..

şansa bakki bi kaç yıl önce böyle bi yalakalık yapılmış olsa dursunda temizlenip kendisini hiç tanımadan yok olup gidecekti.

haah desene yasin yaninda kurular da gitti. Ulan yukardan baski yiyince ne cözüm buluyor dursun ve ekibi , bakalim üyeler ne diyecek bu duruma .

Geri
Üst Alt