Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Oyçokluğu ile Kulüpte Kalmasına Karar Verildi!

Konu ne değişik yere gidecek konunun gideceği yer belli 17 aralığa kadar el ele omuz omuza memleketi soyup soğana çevir sonra kim daha fazla yiyecek kavgasına gir ve güçlü olan güçsüz olanı terörist ilan etsin ve bütün yapacaklarını meşru hale getirsin :D

Ben hakan şükür fetöcü değildir diye birşeyde söylemedim kabul et yada etme demişsin :D Al ben sana fetönün yanında birilerini daha koyayım buraya hadi çık ve onlarında ihraçlarını iste.Birazcık toton varsa.

17425932_10211733847970547_962243299223851900_n.jpg
Yargının tam bağımsızlığı ve tarafsızlığına inanacağımız günler gelirse herşey mümkün olabilir

Aidat yatırmamak ihrac icin bir sebep olabilir mi Sn Bilgin?

Tabii ki olur ama bu ihrac karari da ancak 1 sene sonraki olagan genel kurulda karara baglanabilir

yani yonetim ivedilikle bu gerekce ile tekrar ihrac karari alarak siyasilerin istedigini yapmis gosterir kendini ama hukuken ihrac ancak 1 sene sonra oylanip kabul edilirse gerceklesmis olur

Bu sebeple ihrac olurlarsa esitlik ilkesi geregi tum bu durumdakiler icin ihrac yolu acilir ,ki acilsin da zaten

Dun dedim aidat olayi ile gitmeliydin az akillilk edip. Yalniz parasini uzun donem odemeyen ust duzey burokratlarda ayni yola gider. 100 kisilil bir listenin ihrac edilmesine gider

Herşeyi siyaset üzerinden yorumluyorsun. Uzatmaya gerek yok

Sen hangi gerekçe ile yorumluyorsun bu konuyu?Yok eğer spor üzerinden yorumluyorsan hangi sportif gerekçe ile hakan şükür'ün ihraç edilmesi gerektiğini düşünüyorsun?

Eğer sportif bir gerekçen yoksa sus zira siyaset yapıyor olacaksın.

Dun dedim aidat olayi ile gitmeliydin az akillilk edip. Yalniz parasini uzun donem odemeyen ust duzey burokratlarda ayni yola gider. 100 kisilil bir listenin ihrac edilmesine gider

Şu olaydan sıyrılalım da kimse çıkıp ''o zaman aidatını ödemeyen herkes atılsın'' demez. Şu aşamada bu meseleyi çözmeye odaklanmak lazım. Galatasaray'a bu yüzden saldırılması zoruma gidiyor. Atlatalım bu sıkıntıyı.

Sen hangi gerekçe ile yorumluyorsun bu konuyu?Yok eğer spor üzerinden yorumluyorsan hangi sportif gerekçe ile hakan şükür'ün ihraç edilmesi gerektiğini düşünüyorsun?

Eğer sportif bir gerekçen yoksa sus zira siyaset yapıyor olacaksın.
Arkadaşlar açıklamayı yaptı terör örgütü üyesi olduğu mahkemeden onaylandığı an zaten otomatik atılacaktı yeterli bi cevap mı?

Arkadaşlar açıklamayı yaptı terör örgütü üyesi olduğu mahkemeden onaylandığı an zaten otomatik atılacaktı yeterli bi cevap mı?

Bende sana söylüyorum akp hükümeti o zaman hdp dende çok terör örgütü mensubu milletvekiline sahip partidir şu anki cumhurbaşkanının 2-3 yıl öncesine kadar mensubiyeti vardır.Toton varsa onlarında ihraçlarını iste diyorum.

bütün ödemeyen kisileri de ihrac etsinler o zaman iyi olur

Ben PKK ile isbirligi yapicam adamlarini devlete yerlestirip besleyecegim. Ondan sonra PKK bana zit gitip isirdimi terrorist grubu diyip hepsini yargilayip siyiracagim.

Neyse Tayyibe oy vermeye devam zindiklar.

aidatını yatırmayan ve genel kurul toplantılarına katılmayan ihraç edilsin.sözde 15000 üye var ama genel kurul toplantılarına 1000 kişi katılıyor.

Geri
Üst Alt