Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Oyçokluğu ile Kulüpte Kalmasına Karar Verildi!

kabul etseniz de etmeseniz de sevseniz de sevmeseniz de silah gücüyle ülkeye saldıran örgüte üyedir

konu bu kadar net

akp kendi içinde temizlenmiş temizlenmemiş önemli değil

akpnin de düşündüğü umrumda da değil

bizim yapmamız gereken bu 2 kişiyi ihraç etmekti

Refik dediklerinde haksiz sayilmazsin. Ama askerimize, milletimize 30-40 yildir kursun sikan örgütün, vekillerini millet mecilisimizde kabul etmiyormuyuz ? Peki bu vekillerin hepsi mi terörist, kötü niyetli, tabiki degil.

Ayni sekilde Hakan Sükür´ün ve Arif Erdem´in ben safligina inaniyorum, yada inanmak istiyorum. Yaptiklari akil isi degil, ama tüm cikarlarindan vazgecerek, masumlarin yaninda yer aldiklarini düsünüyorlar. Bu adamlarin gercekten kandirildigina inanirim, yada inanmak isterim.

Ve ayni zamanda silah tutmamis, belirli mecralarda, devletin belirli organlarinda suc islememis, ve sadece fikir sucu islemis insanlarin da ayri yerde degerlendirilmesi gerektigine inaniyorum.

Hakan Şükür ve Arif Erdem iyi futbolculardı kabul hizmetleri oldu kabul lakin ben hiçbir zaman karakter olarak bu adamlara ısınamadım. Bir de üstüne böyle cemaat bilmem ne işlerine siyasi işlere bulaşınca iyice soğumuştum hatırlıyorum. Geldiğimiz noktada ise bence ihraç edilmeleri gerekiyordu. Bence bu noktada çok büyük hata yapıldı. Ha dersen ki sporla siyaset birbirinden ayrılmalı tamam derim o zaman Zekeriya Öz'ü niye ihraç ettin İsmail'i neden ihraç ettin derler adama :) Madem öyle İsmail'in suçu neydi?

Sonuç olarak Hakan Şükür ve Arif Erdem ikilisinin hizmetleri olmuştur lakin bunlar o başarılı dönemin sadece birer parçasıydı. Kulübümüzün maaşlı elemanlarıydı ve parasını verdik oynattık bitti gitti. Futbolcu bazında bile değil yönetici bazında fetö'nün dizinin dibinde videoları çıkan kulüpler hesap versin. O A Spor denen eski fetöcü(yersen) kanalda gidip bu kulüplere sarsın. O kulüpler ki aynı zamanda UEFA'da şikeden dolayı ceza yemiş, ülkenin sportif imajını yerle bir etmiş şikeci kulüplerdir.

Benim efsanelerim; Metin Oktay, Gheorge Hagi, Claduio Taffarel, Gheorge Popecu, Bülent Korkmaz, Cevad Prekazi, Turgay Şeren ve Baba Gündüz'dür. Son olarak bu isimlere Fernando Muslera eklenmiştir.

Ne Arif umurumdadır ne de Hakan! Topunun canı cehenneme ne halleri varsa görsünler. Lakin o A Spor denen yavşaklar da haddini bilsin.

:005:

Refik dediklerinde haksiz sayilmazsin. Ama askerimize, milletimize 30-40 yildir kursun sikan örgütün, vekillerini millet mecilisimizde kabul etmiyormuyuz ? Peki bu vekillerin hepsi mi terörist, kötü niyetli, tabiki degil.

Ayni sekilde Hakan Sükür´ün ve Arif Erdem´in ben safligina inaniyorum, yada inanmak istiyorum. Yaptiklari akil isi degil, ama tüm cikarlarindan vazgecerek, masumlarin yaninda yer aldiklarini düsünüyorlar. Bu adamlarin gercekten kandirildigina inanirim, yada inanmak isterim.

Ve ayni zamanda silah tutmamis, belirli mecralarda, devletin belirli organlarinda suc islememis, ve sadece fikir sucu islemis insanlarin da ayri yerde degerlendirilmesi gerektigine inaniyorum.

Ademcıgım bu adamlar kandırıldık demıyor suan aynı örgutle devam edıyor

Hakan Şükür ve Arif Erdem iyi futbolculardı kabul hizmetleri oldu kabul lakin ben hiçbir zaman karakter olarak bu adamlara ısınamadım. Bir de üstüne böyle cemaat bilmem ne işlerine siyasi işlere bulaşınca iyice soğumuştum hatırlıyorum. Geldiğimiz noktada ise bence ihraç edilmeleri gerekiyordu. Bence bu noktada çok büyük hata yapıldı. Ha dersen ki sporla siyaset birbirinden ayrılmalı tamam derim o zaman Zekeriya Öz'ü niye ihraç ettin İsmail'i neden ihraç ettin derler adama :) Madem öyle İsmail'in suçu neydi?

Sonuç olarak Hakan Şükür ve Arif Erdem ikilisinin hizmetleri olmuştur lakin bunlar o başarılı dönemin sadece birer parçasıydı. Kulübümüzün maaşlı elemanlarıydı ve parasını verdik oynattık bitti gitti. Futbolcu bazında bile değil yönetici bazında fetö'nün dizinin dibinde videoları çıkan kulüpler hesap versin. O A Spor denen eski fetöcü(yersen) kanalda gidip bu kulüplere sarsın. O kulüpler ki aynı zamanda UEFA'da şikeden dolayı ceza yemiş, ülkenin sportif imajını yerle bir etmiş şikeci kulüplerdir.

Benim efsanelerim; Metin Oktay, Gheorge Hagi, Claduio Taffarel, Gheorge Popecu, Bülent Korkmaz, Cevad Prekazi, Turgay Şeren ve Baba Gündüz'dür. Son olarak bu isimlere Fernando Muslera eklenmiştir.

Ne Arif umurumdadır ne de Hakan! Topunun canı cehenneme ne halleri varsa görsünler. Lakin o A Spor denen yavşaklar da haddini bilsin.
Twitter'da fetöcüGalatasaray diye hashtag açmışlar

Ulan zorla 20 milyonu kenetleyecekler :D

TapaTalK

Son düzenleme:
Ademcıgım bu adamlar kandırıldık demıyor suan aynı örgutle devam edıyor

Bunu kast etmiyorum Recep. Darbenin arkasinda gülen cemaatinin olmadigini, olayin AKP tarafindan kurgulandigini düsünüyor bu adamlar. Öyle anlatiliyor kendilerine... Ben buna inanacak kadar saf oldugunu düsünüyorum bu arkadaslarin. Yada dedigim, gibi öyle düsünmek istiyorum. Bu konuda objektif olmadigimi dürüstce belirtmem gerekiyor.

Bu işin altından çok şey çıkacak. Yönetimin, Galatasaray'ın falan başı da ağırmayacak. Bekle ve görün arkadaşlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İzmir marsı calıp Atatürk düsmanı cemaatin, elemanını ıhrac etmemekte güzel bari orda celismeyin

İlber Ortaylı Twitter

Hakan Şükür, Türk Bayrağını Dünyada temsil ederken annesinin karnında olan cahiller, O'nun Bayrak sevgisini sorguluyor. Biraz insaf!

764825016d1c5cf9a3de9ca58f12b1b8.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Twitter'da fetöcüGalatasaray diye hashtag açmışlar

Ulan zorla 20 milyonu kenetleyecekler :D
Bugün genel kurulundaki yavşaklara ve bunların yavşaklıklarına şahit olduğum Galatasaray'a müstehaktır açık konuşuyorum. Bu başkan bu yönetim bu genel kurul bu sucuk ekmekler olduğu sürece ben kimseyle kenetlenmem bu saatten sonra. Bugün itibari ile beni kaybettiler.

Bugün genel kurulundaki yavşaklara ve bunların yavşaklıklarına şahit olduğum Galatasaray'a müstehaktır açık konuşuyorum. Bu başkan bu yönetim bu genel kurul bu sucuk ekmekler olduğu sürece ben kimseyle kenetlenmem bu saatten sonra. Bugün itibari ile beni kaybettiler.

s-7a62b2561a6145a24d2c6c01c0e33d1827877ed1.webp

Oylanan, bu adamların futbolcu olarak kulübe kattıkları değildi, öyle bir oylama olamaz zaten. FETÖ ne en düşman olduğu belli adamların bile konuyu buraya çekmelerini manidar buluyorum, yaptıklarının ne manaya geldiğini bilecek iz' ana sahip olmayanlara ise laf anlatılmaz...

Darbe girişimine karşı CHP yönetimi dahil milletçe topyekün karşı duruşumuzdan haz duymuş biri olarak söylüyorum ki futbolculuğunu hep sevip savunduğum Hakan Şükür' ün üyeliğinin düşürülmesi gerekirdi...

Sırf FETÖ destekçisi sendikaya üye oldu diye (Kısa süre sonra üyeliğini kendi isteğiyle iptal ettiği sabit olmasına rağmen) yahut Asyabank' tan kredi kartı var diye açığa alınan, çalışma lisansı iptal edilen (Manası, yurtdışında ekmeğini kazanma yahut aile imkanlarıyla ticaret yapma durumu yoksa açlığa mahkum edilmektir) öğretmen, öğretim görevlisi, doktor vs bir çok tanıdığım var ki içinde CHP lisi de var, en koyu AKP lisi de. FETÖ ile hiçbir zaman organik bağı olmamış bu insanlar için çok üzülüyorum. Bu bağını halen devam ettiren Hakan Şükür' e üzülmem için bu bakımdan bir sebep yok. Bu yapının bir neferi olmak kendi tercihiydi, sonuçlarına katlanacak...

fetö'nün siyasi ayağı bile daha çıkmamışken neden tarihimizin en büyük 3-4 futbolcusundan birini ihraç edelim? Son derece doğru karar.

Önce her şey iyice belli olsun,yargılansın.
Aynen öyle. Bir siyasinin bir futbolcudan daha fazla faydası olmuştur bu örgüte. Yiyiyosa siyasilere dokunsunlar.hepsi ortada. Bülent arınça neden dokunulmuyor. Arif erdemin fetöye nasıl bir faydası olmuş olabilir. En fazla para vermiştir. Ama siyasiler kendi ağızlarıyla söyledi ne istedilerde vermedik diye.

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaraydan önce AKP hesap vermeli. BU ADAM NASIL AKP MİLLETVEKİLİ OLDU ?

Kralina ihanet etmeyen bir kulüp çok şaşırdım acikcasi

H. Şükür de hiç GS'ye yamanmasın. Uzak dursun kulüpten. Bok vardı siyasete atılacak

Bunu kast etmiyorum Recep. Darbenin arkasinda gülen cemaatinin olmadigini, olayin AKP tarafindan kurgulandigini düsünüyor bu adamlar. Öyle anlatiliyor kendilerine... Ben buna inanacak kadar saf oldugunu düsünüyorum bu arkadaslarin. Yada dedigim, gibi öyle düsünmek istiyorum. Bu konuda objektif olmadigimi dürüstce belirtmem gerekiyor.

Yapma Adem kardeşim. Onca itiraf ve ifşadan sonra ne AKP si, ne kurgusu Allahını seversen?...

Böyle düşünen cemaatçi yok da geçen biriyle konuştum; 2 ay içerde kaldıktan sonra suçu ispatlanamayınca çıkmış, hala bilmem kaç ülkede okullar açtıklarından filan bahsetmeye başlayınca konuyu kestim, muayenesini yapmıştım zaten, ilaçlarını yazıp gönderdim adamı. Büyük çoğunluğunun ''Hoca Efendi Hazretleri en iyisini bilir'' düsturundan çıkamayacaklarını bir kez daha görmüş olmaktan üzüntü duydum tabi...

Orada Kuran'ı Kerim'in kendisi dururken çevirileri dururken okumayıp böyle hacılardan hocalardan medet umanların sonu böyle olur işte. H.Şükür'e zerre acımıyorum. GS tarihinin en sorunlu futbolcusuydu.

Geri
Üst Alt