Hakan ŞÜKÜR'ün Gördüğü İlk ve Tek Kırmızı Kartı

Çok net hatırlıyorum o günü.Hakan Şükür en beğendiğim futbolcudur Galatasaray tarihinde.Ağlamaklı konuşunca acayip üzüdüğümü içerlediğimi hala daha çok net hatırlıyorum.Zaten daha konuya girmeden hatırladım pozisyonu.

işte Türk hakemleri budur

Sırf gündeme gelmek için atmıştı Bülent Uzun denen herif zaten bu olaydan sonra hakemliği bıraktı.

Twitter hesabı üzerinden attığı tweetlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesi ile eski Ak Parti milletvekili Hakan Şükür hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Futboldan sonra aslinda ne yaptigi umrumda degil, ama bu konuda fikrimi sorarsaniz siyasete girmesi cok yanlisti.

Cocukluk kahramanlarimdan birisidir kendisi, umarim bu sacmasapan ülkede böyle birsey yüzünden ceza yemez. Ne dediyse artik.

Futboldan sonra aslinda ne yaptigi umrumda degil, ama bu konuda fikrimi sorarsaniz siyasete girmesi cok yanlisti.

Cocukluk kahramanlarimdan birisidir kendisi, umarim bu sacmasapan ülkede böyle birsey yüzünden ceza yemez. Ne dediyse artik.
Sirf bu cumleyi yazmak icin gelmistim.

Benimde oyleydi. Ben taraftarliga Galatasarayli olarak degil Hakan Sukurlu olarak baslamistim. Acayip bir sevgi vardi kendisine karsi. Milletin kahramani superman batmandi benim Hakandi. Fifa da falan attigim gollerin yuzde 90ini krala attiriyordum baskasi atinca sevinmiyordum oyle bir sevgiydi.

Hala da cok severim. Siyasete falan girmesiyle hic.ilgilenmiyorum.

Sirf bu cumleyi yazmak icin gelmistim.

Benimde oyleydi. Ben taraftarliga Galatasarayli olarak degil Hakan Sukurlu olarak baslamistim. Acayip bir sevgi vardi kendisine karsi. Milletin kahramani superman batmandi benim Hakandi. Fifa da falan attigim gollerin yuzde 90ini krala attiriyordum baskasi atinca sevinmiyordum oyle bir sevgiydi.

Hala da cok severim. Siyasete falan girmesiyle hic.ilgilenmiyorum.

Aynen bende hep kücükken top oynarken falan "Hakan Sükür geliyor Hakan Süküüüür ve goool" diye bagiriyormusum. Siyasi görüsü zerre umrumda degil, karakter olarak 10 numara adamdir futbolcu olarak da 10 numaradir. Gerisi beni ilgilendirmez.

Ayrica öyle hakaret falan ettigini düsünmüyorum ben, muhtemelen agir elestirilerde falan bulunmustur. Dünyanin her yerinde birisini hatta ülkenin liderini elestirmek normaldir, Almanya'da mesela Merkel hakkinda neler diyorlar neler, ama bizim ülkede reisi cumhuru elestirdin mi hain ilan ediliyorsun belirli bir kisim tarafindan bu yüzden de pek kulak vermem ben bu olaya.

Böyle kücük capli islerle ugrasacaklarina su ülkenin gidisatini düzeltmeye raya sokmaya calissinlar Twitter,Facebook gibi seylerle ugrasacaklarina.

Kişilik olarak son derece düzgün bir insandı futbolculuğu ise zaten tartışma konusu olacak bir şey değil.Siyasi görüşü bana tersti ancak bütün siyasi fikirlere saygılı bir insandı.

Saç baş yoldurdu bazı maçlar ancak galatasaraya çok maç kazandırmıştır kimse asla inkar edemez.Siyasete girmeseydi daha iyi olurdu ancak metin oktaydan sonra galatasarayın gelmiş geçmiş en büyük golcüsüdür net.

Twitter hesabı üzerinden attığı tweetlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesi ile eski Ak Parti milletvekili Hakan Şükür hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Nasuh Mahruki hakkında, Sözcü gazetesindeki köşe yazısına ilişkin 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı.

Hay yav konuşurken boğazı düğümlenince üzüldüm. :(

Benm için vaktinde girdiği parti de, cemaat de beladan başka bir şeyi ifade etmese kendisine asla öfke beslemedim.

youtube linkindeki play tuşuna basmadan önceki ekran görüntüsünde şortun arasında sarkan şeyi fark edenler var mı

Geri
Üst Alt