Hakan Üstünberk: "Ali Dürüst yönetimde olursa ben de olurum"

Melih Akan

Berlin Panteri
[h=1]Hakan Üstünberk'ten başkanlık açıklaması[/h]

Galatasaray'da seçim kararı alınması sonrası gözlerin çevrildiği isimlerden biri olan Hakan Üstünberk, açıklamalarda bulundu.

İşte Üstünberk'in Milliyet'e olan açıklaması: "1.5 yıl önce alınan seçim kararı hatalıydı. Şimdi alınan karar ise doğru. Ancak biraz daha erken olabilirdi. Biz bir ekibiz. Ali Dürüst benim yakın bir arkadaşımdır. Tek başıma bir yere gitmem. Ali Dürüst’le ve ekibimizle oluşabilecek bir grubun içinde yer alabilirim. Ben olmasam bile Ali Dürüst mutlaka yönetimde olmalı. O olursa zaten ben de o yönetimin içinde olurum. Galatasaray için elimi değil kellemi taşın altına sokarım. Ali Dürüst’le birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Ünal Aysal’ın görevine devam etmesini diliyorum."

Ünal Başkan umarım önemsiyordur bu açıklamaları.

Hakan Üstünberk'de gerçekten çok değerli bir isim.

albayrak da dün cnbc-e de aynı acıklamayı yaptı

ali dürüst aysal baskanın listesine girsin,bi dönem sonra baskan bırakınca yeni baskanımız ali dürüst olsun

ali dürüst cok degerli bir isim

kısaca dürüst yönetime gelirse üstünberkte albayrakta üstünelde büyük ihtimal gelir.

Ünal saçmalama bu sefer güçlü dik durucak bir yönetim kur şükrü tulun sedat doğan gibi hokkabazları alma

yok artık albayrakın açıklamalarının copy paste hali değil mi bu

"O olursa zaten ben de o yönetimin içinde olurum. Galatasaray için elimi değil kellemi taşın altına sokarım. Ali Dürüst’le birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum"

albayrakın açıklamaları

Biz bir ekibiz. Ali Dürüst benim yakın bir arkadaşımdır. Tek başıma bir yere gitmem. Ali Dürüst'le ve ekibimizle oluşabilecek bir grubun içinde yer alabilirim. Ben olmasam bile Ali Dürüst mutlaka yönetimde olmalı. O olursa zaten ben de o yönetimin içinde olurum. "
" Galatasaray için elimi değil kellemi taşın altına sokarım. Ali Dürüst'le birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. "

Hakan Üstünberk'in değil Albayrak'ın açıklaması. İsa'nın da dediği gibi copy paste yapmışlar. :) Yakında Haldun Üstünel için de aynı copy-paste'yi yaparlar heralde :)

Ali Dürüst bir kere topa girsin de başkan adayı olsun o halde bu kadar önemseniyorsa camiada.

Abi Ünal Aysal güçlü başkan. Çıkart yönetimden şükrü ergün , bülent tulun gibi elemanları koy ali dürüst , albayrak , üstünberk ' HALDUN ÜSTÜNEL ' gibi adamları . Elalem kenetlenme görsün. Sen kenetlendikçe o yönetimi görüyorsun ya heves gidiyor işte. Haldun Üstünel i büyük yazdım çünkü o at kuyruklunun başımızın üstünde yeri var. Bize elalem dalga geçerken millete lan bir dakka dedirtecek şeyler yaptı. Adnan Sezgin olmasaydı bugün bile meyvesini yiyebileceğimiz güzel şeyler yapabilirdi. Ne olursa olsun şu adam yönetime girsin.

Geri
Üst Alt