GSCimbom
Hakem ve VAR Değerlendirme Başlığı
Keramettin TANRIVERDİ

Hakem ve VAR Değerlendirme Başlığı Sayfa 15

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
314
Okunma
22,1K
Sayfa
15/16
Zaten ne dönüyorsa var da dönüyor. Emre Malok ve Erkan Engin'i iyi takip etmek lazım. Bildiğin varda fener forması ile oturuyorlar.

avrupa'da;

galatasaray 4 maçta 6 sarı kart.
fenerbahçe 16 sarı kartla lider.
beşiktaş 14 sarı kartla ikinci.

bir yapı var.

Trabzon rize maçında bir ofsayt pozisyonunu 6 dk değerlendirdiler... Oyuncular sahada kendi kendilerine ısınmaya başladı artık. Ne konuştular acaba bu zaman zarfı içinde? Pozisyonu gösteren 3 5 kamera var zaten. Staddan dolayı hiç biri adam gibi bir görüntü vermiyor. Nasıl karar vardılar merak ediyorum.

Trabzon rize maçında bir ofsayt pozisyonunu 6 dk değerlendirdiler... Oyuncular sahada kendi kendilerine ısınmaya başladı artık. Ne konuştular acaba bu zaman zarfı içinde? Pozisyonu gösteren 3 5 kamera var zaten. Staddan dolayı hiç biri adam gibi bir görüntü vermiyor. Nasıl karar vardılar merak ediyorum.
Federasyon başkanıyla teyitlesmek için aradılar sanırım. Yarı otomatik sistemin vermediği ofsaytı verdiler. Kolda T-shirt hizasına bakıyorlardı hep, bu sefer omuzdan alıp adaminda saçından alıp çizgi çekmişler 6 dk, zorlama ofsayt vermişler. Komedi idi. Ama Rize için zerre uzulmedim

Upgrade edildi ve VAR hakemini takmama modu eklendi çok tehlikeli bir durum.

Var olan hiç bir sezon FB şampiyon olamadı ve olamaz da.

Haksızlığı hak edinenler haksızlıkta var sayesinde %50 indirim ile ancak 2. Olabiliyor.

Ama bu yeni huy çok tehlikeli. Onlara gelince yağmur damlası başkasına dolu olur.

Yönetim eğer ki varsa biraz olsun gidip bunun çözümünü bulmalı. O koltukta bu şekilde oturamazlar ne TFF ve MHK ne de Dursun

Bu sene kırmızı kart görmeyen tek takım.
Evinde aleyhine penaltı verilmeyen tek takım.
Rakipleri en fazla kırmızı kart gören takım.
Rakipleri en fazla sarı kart gören takım.
Fenerbahçedir.

Kaynak:samiyenhaber

Adamların yaptığı muhabbet: Galatasaray bu sene hiç bir maçta 5 sarı kart görmüş mü :D

Ancak kendimiz çalıp kendimiz oynarız
Şu bilgileri yönetim sabah akşam paylaşmalı.
Gerçi ağırlığı olan kimse yok.

Geri