Hakeme Saldıran Egemen ve Açıklama Yapan Gökhan Gönül Kaç Maç Ceza Alacak?

Rıdvan gibileri de çıkıp oyuncu pskolojisi diye Egemenin hareketini haklılaştırmaya çalışıyor. Ulan dakika daha yirmi,hakemin faul kararı ve penaltıyı esgeçmesi seni sinirlendirebilir ama bu aşırı tepkinin maç ile ilgili bi nedeni yok.

Bu tepkinin nedeni bizim güzel top oynamaya başlamamız ve sakatlıklardan dolayı iyice korkmaya başlamaları. Bu ezikler biliyor ki iş arenaya kalırsa ordan çıkamıyacaklar

Medya ya gonderin bunu iste, Ertem in twitterine de gonderin bakalim bahsetcek mi?

Bu tff ceza meza veremez. Yemez.

GG ne kadar boş konuşmuş abi öyle:D

Taraftara yaranmak için tripten tribe girmiş :)

Konya maçında Volkan rakibi ucurdugunda neden penaltı+kırmızı kart verilmeliydi diye çıkıp böyle ağlamadın diye sorarlar adama.

Caner rakibini defalarca yerde tekmelediğinde 6 değil 16 hakem de olsa caner kart bile görmez demedin?

Eski performansın yok sadece hücum olarak iyisin defansif anlamda cok kotusun ve yenilen 2 gol de senin bölgenden yendi.

Tabi taraftara şirin gözükmek lazım değil mi GG :D

Gökhan Gönül diyor ki 3 metre ötendekini göremiyorsun bu ne dingil herif kaç metreydi bu? Nerdeydi adamlığın o zaman? Böyle bir ağlayış görmedim ben :D

BVWipn_CAAA9LIm.png:large

Sabri'ye direk ceza vermişlerdi hatta daha hafif bazlı bir açıklamaydı. Merakla bekliyorum.

Ceza almaları gerekiyor.

Egemen 2 mac alır.Gökhana ceza vermezler.Bisey beklemeyin bu satılık itlerden.

Emrede var

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cezayı geçtik

tüpçü üstüne

plaket verirlerse bile şaşırmamak lazım

Egemen Korkmaz´a ceza gelmez hatta Yunus Yildirim hataliydi diye 1 kirmizi kart ona serbest olurdu. Bonus gibi birsey.

Egemene 3 verip 2 ye düşürürler,gg ye ceza vermezler! bunlar cezalar.

Ödül olarak egemeni bu sezon ne yaparsa yapsın atmazlar hiçbir maçta.

bende o pozisyondan sonra direkt engin-cüneyt çakır olayını düşündüm. Fakat Egemen'in burada cezasını hafifletecek bir hareketi var ellerini arkaya bağlaması. :)

3 maç alır diyorum

Elleri arkaya bağlamasının bişey değiştirmemesi lazım. Elleri arkasına bağlamak "elimde olsa seni şurda boğarım, dua et" demek gibi bişey. :asd2:

5 maç versinler en az.

Geri
Üst Alt