Hakeme Saldıran Egemen ve Açıklama Yapan Gökhan Gönül Kaç Maç Ceza Alacak?

Gökhan Gönül diyor ki 3 metre ötendekini göremiyorsun bu ne dingil herif kaç metreydi bu? Nerdeydi adamlığın o zaman? Böyle bir ağlayış görmedim ben :D

BVWipn_CAAA9LIm.png:large

Aynı adam (GG) bizle oynadıkları maçta "Kuran çarpsın" diyerek düştüğü pozisyonun penaltı olduğunu iddia etmiş, maçtan sonra 3 puan gelince "penaltı değildi" açıklamasında bulunmuştur. Bu insanın kişiliğini tartışmaya gerek bile yok.

Gökhan Gönül'ün hareketleri sahaya yansımamış o yüzden pfdk sevk yok..

Ya arkadaslar, bilen veya hatirlayan yazabilir mi? Sabri aciklamalarindan dolayi kac mac almisti ve tam olarak ne demisti? Ben tam hatirlamiyorum. Sadece Sabri aciklamlarindan dolayi ceza almisti galiba.

Ya arkadaslar, bilen veya hatirlayan yazabilir mi? Sabri aciklamalarindan dolayi kac mac almisti ve tam olarak ne demisti? Ben tam hatirlamiyorum. Sadece Sabri aciklamlarindan dolayi ceza almisti galiba.

PFDK'dan yapılan açıklama şöyle:

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu SABRİ SARIOĞLU’nun, sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 10.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına krar verilmiştir"

Komediye gerek olmadığını belirten Selçuk Şahin'e de ceza lazım aslında ama onun oynaması fb'ye daha büyük ceza olacağı için oynamama cezası vermesinler. Ama "3 maç ilk 11'de oynatma cezası" verilebilir :)

Aynı adam (GG) bizle oynadıkları maçta "Kuran çarpsın" diyerek düştüğü pozisyonun penaltı olduğunu iddia etmiş, maçtan sonra 3 puan gelince "penaltı değildi" açıklamasında bulunmuştur. Bu insanın kişiliğini tartışmaya gerek bile yok.

İnsanlar karakterli sanıyor bunu işte

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2HI-zjsnA9k[/media] Bundan da yırtmıştı.

Egemen alt sinirdan ceza alacak diyorlar, yani 2 mac. Eger hakem küfür var diye yazmis sa raporuna 4 mac olacakmis mis mis. Bence banko 2 mac olur.

Geri
Üst Alt