Hakemi Döven TS'lu Taraftar Serbest Bırakıldı!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki O.M. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

O.M'nin, savcılık ifadesi:"Maçın atmosferi sebebiyle hakeme kızdığım için bu olaya karıştım. Pişmanım..."

Cg47FZgWMAAUbY-.jpg:large

Yerel kahraman ilan edilir

Edildi bile yalnız değilsin, Trabzon arkanda nidaları atılmıstı bikaç saat öncesinde. Öyle de oldu.
Bu kadar basit olmamalı.

Bunun bi sonraki evresi adam öldürmedir. Dün attığı tekmelerden biri hakemin kafaya gelip gidebilirdi de.
Bunlar ufak gibi gözüksede ciddi problem.

bu hapcinin yaptigi sey yuzunden tspor kulubu ceza almamali #iThink

Edildi bile yalnız değilsin, Trabzon arkanda nidaları atılmıstı bikaç saat öncesinde. Öyle de oldu.
Bu kadar basit olmamalı.

Bunun bi sonraki evresi adam öldürmedir. Dün attığı tekmelerden biri hakemin kafaya gelip gidebilirdi de.
Bunlar ufak gibi gözüksede ciddi problem.

Hakem belki şahsi olarak şikayetçi olursa davası sürer epey.

Heryer kamera dolu. Tek tek tespit edip, ömür boyu hiçbir müsabakaya sokmayacan.
En büyük yarar bu olur.
TS'u sorumlu tutmak sacma ama her sene aynı nane. Bunu çözmek lazım. Gerekirse tarafsız sahada oynanmalı her iki takımın macları kendi aralarında.

Tutuksuz yargılama mı? Arkadaş sanki delil eksikliği filan var. İlk duruşmada minimum 5 yıl ile içeri sokacaklar.

Turkiye cok guzel ulke bu konuda, birine saldir sonra serbestce dolas :D

gazeteci olmadığı için tutuksuz yargılanması normal.. ne de olsa kaçma şüphesi yok..

gazeteci olsaydı yıllarca içerde sürünüp duruşma gününü beklerdi..

Sen MUZU sahaya atmak için değil YEMEK için getirdim dersen oda böyle der

Heryer kamera dolu. Tek tek tespit edip, ömür boyu hiçbir müsabakaya sokmayacan.
En büyük yarar bu olur.
TS'u sorumlu tutmak sacma ama her sene aynı nane. Bunu çözmek lazım. Gerekirse tarafsız sahada oynanmalı her iki takımın macları kendi aralarında.

bencde boyle bir ceza gelicek trabzona. mesela onumuzdeki 10 sene, trabzonun fenerbahce maclari baska sehirde oynanicak. onun disinda 15-20 saha kapanma cezasi gelir.

çocuk herhalde ifadesinde hakem cumhurbaşkınana hakaret etti diye dövdüm dedi.belki ondan serbest bırakmışlardır!!!! gerçekten enteresan ülkeyiz.avrupa ülkesinde olsa trabzonspor çoktan amatör ligi boylamıştı.

merak ediyorum bu pasolig zırvası devam edecek mi acaba?

Geri
Üst Alt