Hakemi Döven TS'lu Taraftar Serbest Bırakıldı!

Dedigim acik. Bir orta oyunu oynaniyor , bir tiyatro , su an bunun aga babasi fener. ve bu aga babasina yaranmaya calisan bir canak yalayici takimi var... bir gun ismi x oluyor oteki gun y ..

Size bir video izletmek istiyorum .. ts nin gelip bizi istanbula 2-0 yenip bir rakibini ekarte edip finali kadikoye tasidigi bir sezondan .. 2005 .. sizce su tip bir maci biz yasasak ve o takim sonunda sampiyon olsa o sezonu unutur muyduk

diyelim ki 2011 hic yasanmadi , sirf su mac bile o sehrin 50 sene unutmayacagi yara birakmistir

Trabzonspor - Fenerbahce Cem Papila Macın katliamı ! - YouTube

Her neyse kavga Turkiye'de kac tane kavga oluyor haberin var mi Hayri Bey onlari hepsini iceri tiksalardi ne olurdu hapisanelerin hali.

"kavga yahut birbirine saldirma degil
bildigin ASSAULT"
demistim
hatirliyor musun

belli ki hatirlamiyor, ve kavga demeye devam ediyorsun..... SAD!

"kavga yahut birbirine saldirma degil
bildigin ASSAULT"
demistim
hatirliyor musun

belli ki hatirlamiyor, ve kavga demeye devam ediyorsun..... SAD!

Kavgada biri birini Assault ederek baslar Hayri bunu anlamaniz lazim ilk once.

Assault = Physical Attack yani Turkcesinice yazayim sadece fiziksel saldiri, oldurmemis ya adami abartmayin olayi. :)

Sex Assault yapmamis ya. :) :)

Kavgada biri birini Assault ederek baslar Hayri bunu anlamaniz lazim ilk once.
Assault = Physical Attack yani Turkcesinice yazayim sadece fiziksel saldiri, oldurmemis ya adami abartmayin olayi. :)

Sex Assault yapmamis ya. :) :)

bi insana arkasindan ucarak vurup yere dusurup sonra tekmelemek daha ciddi bir suc diye dusunmekteyim
certainly KAVGAdan daha ote bir suc
amerikada fighting, assault ve battery diye ayri siniflandirmasi var misela

bi insana arkasindan ucarak vurup yere dusurup sonra tekmelemek daha ciddi bir suc diye dusunmekteyim
certainly KAVGAdan daha ote bir suc
amerikada fighting, assault ve battery diye ayri siniflandirmasi var misela
Arkasindan bicakliyan olduren 5 yildan fazla hapis yatmazken arkasindan bir yumruk atanin hapis cezasi almasini beklemek sacma olur Hayri NOKTA. :D Amerika'da fighting suclarini hapise atmiyorlar.

hakim aksam ayarladığı hatunla buluşcak. Üstünü başına düzgün kıyafet giymesin mi evine gidip? Sahaya giren çocukla mı ugraşcak!

Arkasindan bicakliyan olduren 5 yildan fazla hapis yatmazken arkasindan bir yumruk atanin hapis cezasi almasini beklemek sacma olur Hayri NOKTA. :D Amerika'da fighting suclarini hapise atmiyorlar.

bu fighting degil kardes niye anlamiyosun 10 mesajdir te allam.
kavga kelimesi MUTUAL birsey oldugunu ima eder. bu unprovoked attack. fighting, kavga falan degil
bunun cezasi olmasi lazim
arkasindan bicaklayip olduren en az bi 30 almali, saldiran yumruk atan da 4-5 falan MIN.

ne olacaktı ki ne bekliyordunuz bu ülkede tecavüzcüler aklanıyor

Vucut butunlugune zarar vermeyen bu gibi olaylarda zaten tutuklu yargilama yapilmaz , (yapilmali yapilmamaliya girmiyorum , yapilmaz diyorum) , yani kacma suphesi su bu degil ,zaten bu eylem icerigi itibariyle tutuklu yargilamayi , ya da yargilama sonunda hapis cezasinin hukmolunacagi bir olay degil

Karara şaşırmadim açıkçası. Hukukî ceza alması lazım.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vucut butunlugune zarar vermeyen bu gibi olaylarda zaten tutuklu yargilama yapilmaz , (yapilmali yapilmamaliya girmiyorum , yapilmaz diyorum) , yani kacma suphesi su bu degil ,zaten bu eylem icerigi itibariyle tutuklu yargilamayi , ya da yargilama sonunda hapis cezasinin hukmolunacagi bir olay degil

ne demek istediniz

hem 18 yas alti ama o tek basina sebep degil , cocuklar da cezai ehliyetleri varsa farkli sartlarda hapse girebilirler

Esas gerekce bu eylemin hapis cezasi gerektirecek agirlikta olmamasi . Bicaklama olsaydi ornegin (basit yaralamali) , belki diyorum o da , o zaman bir kac ay hapis olabilirdi..

bu fighting degil kardes niye anlamiyosun 10 mesajdir te allam.
kavga kelimesi MUTUAL birsey oldugunu ima eder. bu unprovoked attack. fighting, kavga falan degil
bunun cezasi olmasi lazim
arkasindan bicaklayip olduren en az bi 30 almali, saldiran yumruk atan da 4-5 falan MIN.
Tamam senin icin Assault birbirini hallermek herhalde bosver :D

Geri
Üst Alt