Hakim Ziyech İçin Sakatlık Açıklaması!

Yalan yok geldiğinde çift haneleri göremez diyordum ama bu kadar da vasat bişey beklemiyordum. En azından bir %60-70 arası maçlarımızda görev alır diyordum. Yanılttı sağolsun

Çok istekli , yönetimden izin isteyecek , gitmek istiyor vs vs bir sürü haber çıktı birkaç gün öncesinde.
Yönetimde bir zahmet icabet etsin ve izin versin , arkadaşın keşke oynamaya niyeti olsaydı ama bana hiç öyle gibi gelmiyor maalesef. Halbuki tribünde nasılda içimizi kıpır kıpır etmişti.Olmadı.

açıklamadan anladığım kadarıyla perte çıkmış kendisi.

Milli takım da milli takım sakat sakat gittin sanki son turuıvanmış gibi ne oldu gg milli takım.
Ulan sanki mt performansına göre sana kol gibi sözleşme vereceklerdiler.
Bunu Arapların bile alacağını sanmıyorum Denize düşmüş Ajax falan yapar 2 milyon maaşa.

2. Luyindama?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derhal aski, dondurma, fesih falan. Bosuna yer kaplamasin

İyi tarafından bakıyorum 2-3 yıllık sözleşme vermedik allahtan

ya defolsun floryaya bile sokmayın sunu bidaha verin parasını gonderın

Bu kadar kesip biçmeye gerek var mı bilmiyorum da, yönetimin yalan dolan açıklamalarının buna zemin hazırladığını düşünüyorum.
Transfer olacak adamı kadroya almayıp "biraz ağrıları vardı, o yüzden yok" dersen her sakatlanan topçuna böyle muamele çekerler.

Sakat numarası yapıp ligde oynamayıp afrika kupasına kaçan herif orada sakatlandı. Allahın adaleti sasmiyor.

Geri
Üst Alt